YAHYALI BELEDİYESİ`NE YENİ EKSKAVATÖR

YAHYALI BELEDİYESİ`NE YENİ EKSKAVATÖR

30 Mart seçimleri sonrası ESAT öZTÜRK’ün Yahyalı Belediye Başkanlığı koltuğuna oturması ile birlikte hızlı bir değişime giren Yahyalı Belediyesi, iş makinesi filosuna kattığı 22 ton kapasiteli ekskavatörle çalışma kapasitesini artırırken

Meclis Üyeleri, Belediye Personeli, Siyasi Parti Temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleşen tanıtım toplantısında konuşan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk " 20 yıllık belediye tecrübemiz şunu gösterdi ki belediye de iş makineniz varsa işleriniz daha kolay olur. ‘Alet görür el öğünür’ der atalarımız. Cenab-ı Allah`a şükürler olsun ki yeni bir iş makinesi daha filomuza kazandırmanın sevincini yaşıyoruz. Ben, mesai arkadaşlarımla birlikte Yahyalılı vatandaşlarımıza bu sevinci yaşatan Allah`ımıza şükür ediyoruz, hamd ediyoruz." Değerlendirmesinde bulundu….

Göreve geldiği tarihteki Yahyalı Belediyesi`nin araç filosunda 2 greyder, 1 adet lastikli kepçe, 2 adet silindir, 3 adet jcb iş makinesi, 4 adet kamyonun olduğunu söyleyen Başkan Esat Öztürk yeni alınan ekskavatör hakkında bilgiler vererek şunları kaydetti… " Yaptığımız istişareler sonucu çalışma ağırlığı 22.6 ton, 162 beygir gücünde olan ve Başbakanımızın da teşvik ettiği gibi tamamen yerli üretim bir iş makinesi aldık. Leasing sistemi ile 300.000 tl` ye aldığımız ekskavatörün, kırıcı ve kanal açma özelliği ile birlikte 3 farklı fonksiyonu bulunmaktadır. Ayrıca yakıt konusunda da çok tasarrufludur. Ben buradan Özkoyuncu ailesine teşekkür ediyorum. Göreve ilk geldiğim günlerde kamyon eksiğimiz olduğunu söylediğimiz de Özkoyuncu Ailesi Belediyemize bir kamyon hibe ettiler. Atalarımız "tek taş ile duvar olmaz" demişler. Biz Yahyalımızla, iş adamımızla, esnafımızla, sizlerle büyüyeceğiz. Buradan bir teşekkürümde belediye meclis üyelerimize olacak. Ekskavatör alımı sıranda 15 meclis üyemizin hepsiyle ortak karar aldık. Muhalefet eden olmadı. Bu kararı alan belediye meclis üyelerimize ve bugün bizi burada yalnız bırakmayarak, toplantımıza katılan herkese teşekkür ediyorum."



Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi

135 kavşak canlı takip ediliyor

Başkan Büyükkılıç; "Kayseri bir açık hava müzesi"

Vatandaşın çağrısını Başkan Palancıoğlu karşıladı

Mart ayında 174 bin yolcuya hizmet verdi

zehirlenen kardeşler toprağa verildi