YAHYALI´DA ŞEHİTLER

YAHYALI´DA ŞEHİTLER

MEVLİD-İ ŞERİFLE ANILDI

Yahyalı Belediyesi, Diyarbakır´ın Bağlar ilçesinde Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne bombalı araçla yapılan terör saldırısında şehit olan Polis Memuru İsmail Mavitaş ve tüm şehitler için mevlid-i şerif programı düzenledi.
İkindi namazına müteakiben şehidin Yerköy Mahallesindeki baba ocağında düzenlenen programa şehit ailesi ve yakınları, Yahyalı Kaymakam Vekili İbrahim Gültekin, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, askeri erkân, emniyet mensupları, belediye meclis üyeleri ve mahalle sakinleri katıldı.
Kuran-ı Kerim, ilahi ve kasidelerin okunduğu programda, şehit İsmail Mavitaş ve tüm şehitler dualarla yadedildi.
Programda konuşan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Şehit İsmail Mavitaş´a Allah´tan rahmet, ailesi ve akrabalarına sabırlar dileyerek, ?Rabbim inşallah şehidimizin şefaatine bizleri nail eylesin. Hocalarımızın şehitlik kasidesini okurken söylediler, bu ülke şehitsiz olmaz. Bilindiğiniz gibi kurbanda bir takım noksanlıklar olursa, o kurban olarak sayılmaz. Biz şehidimizi verdik. Demek ki Cenab-ı Allah İsmail kardeşimizi kusursuz olarak gördüğü için o bu mertebeye ulaştırdı.Öncelikle ben buna inanıyor ve iman ediyorum. Kaymakamlığımıza, Emniyet Müdürlüğümüze, Jandarma Komutanlığımıza ve özellikle Valiliğimize ve İl Emniyet Müdürlüğümüze belediye başkanı olarak binlerce kez teşekkür ediyorum. Allah devletimize zeval vermesin. Ayrıca arayıp taziyede bulundukları için Cumhurbaşkanlığımıza, TBMM Başkan Vekilimize, Bakanlarımıza ve Milletvekillerimize teşekkür ediyorum? dedi. Polis Memuru İsmail Mavitaş´ın şehadetinden dolayı acılı olmadıklarını ifade eden Başkan Öztürk, Bakara Suresi 154. Ayeti okuyarak ? Bu ayete iman ediyorsak bizim acımız olamaz. Biz şehidimizin ölmediğine inanıyoruz. Şehitler ölmez. İsmail kardeşimizin ruhunun burada olduğuna iman ediyorum. Çünkü Allah´ımız böyle buyuruyor. Yahyalı´daki insanlarımızdan da Kayseri´den gelen dostlarımızdan da Allah razı olsun. Biz birlikte olduk, düşmanları çatlattık.Bu birlik ve beraberliğimiz olduğu sürece deçatlatmaya devam edeceğiz. Düşmanlarımız, böyle bir vatanı, böyle bir milleti bölmeyi akıllardan dahi geçirmesinler. Bizim birimiz şehit olur gider, binimiz doğarız.? diye konuştu.
Şehit İsmail Mavitaş´ın daha önce trafik kazası geçirdiğini ama o kazadan sağ salim kurtulduğunu dile getiren Başkan Esat Öztürk, ?Rabbim istese o zaman İsmail kardeşimizi aramızdan alırdı. Ama Rabbimiz onu şehadet mertebesine erdireceği için bugünleri uygun görmüş. Programımıza katılan herkesten Allah razı olsun.? dedi.
Mevlid-i Şerif Programı, Yahyalı Belediyesi tarafından verilen yemekle son buldu. Kurum Bülteni



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ