YAKIŞMADI BE... ERCİYESSPOR

YAKIŞMADI BE... ERCİYESSPOR

Spor Toto Süper Lig`de sezonun ilk devresinin son maçında Kayseri Erciyesspor, kendi saha ve seyircisi önünde Kasımpaşa’yı konuk etti. Karşılaşmaya golle başlayan Erciyesspor, 90 dakika sonunda ise 5-2 mağlup oldu ve devre arasına moralsiz girdi.

Kayseri Erciyesspor, sezonun 16.haftasında Kadir Has Stadyumu’nda Kasımpaşa’yı ağırladı. Karşılaşmaya hızlı başlayan K.Erciyesspor 5.dakikada Necati Ateş ile golü buldu. Ancak mavi-siyahlılar ilk yarıda skoru koruyamadılar ve soyunma odasına 2-1 geride girdiler. İkinci yarıda ise Kasımpaşa’da goller peş peşe geldi ve Erciyesspor, sahasında 5-2’lik farklı bir skor ile mağlup ayrılırken ilk yarıyı da düşme hattında tamamlamış oldu.

Kadir Has Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya konuk ekip Kasımpaşa’nın vuruşu ile başlandı. İlk dakikalarda rakibe üstünlük kurmaya çalışan Kayseri Erciyesspor, 5.dakikada Anıl`ın kullandığı serbest vuruşta Donk`tan seken top penaltı noktası yakınındaki Necati Ateş`in önünde kaldı. Kaleci Isaksson ile karşı karşıya kalan Necati Ateş, düzgün bir plase vuruşla topu filelerle buluşturdu ve skoru 1-0’a taşıdı. Erken bulunan gol sonrası ileri uçta daha çok etkili olmaya çalışan Erciyesspor, defansta ise sık sık boşluklar vermeye başladı. 29.dakikada hakem Ali Palabıyık, Emre Öztürk`ün ceza sahası içerisinde Adem Büyük`ü düşürdüğü gerekçesiyle penaltı kararı verdi. Penaltı kararının ardından dakikalar 30’u gösterdiğinde topun başına Scarione geçti. Scarione’nin vuruşunda top ağlarla buluştu ve skora denge geldi. 43.dakikada Alpaslan`ın sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde topa iyi yükselen İlhan Eker`in kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu ve Kasımpaşa 1-0 yenik durumdan 2-1 galip duruma geçti. Bu golle birlikte ilk yarıda tamamlandı ve Erciyesspor, ilk yarıyı önde başlamasına rağmen geride tamamlayarak soyunma odasına mağlup gitti.

K.ERCİYESSPOR 2-5 KASIMPAŞA

İkinci yarıya ise ev sahibi ekip Kayseri Erciyesspor’un santrası ile başlandı. 60.dakikada Necati’nin hatalı geri pasında Scarione topu önünde buldu. Scarione’nin ceza sahası dışından çektiği şutta top defansa çarptı ve kaleci Gökhan kontrpiye de kaldı ve top ağlarla buluşarak skor 1-3 oldu. 73.dakikada Barış Memiş’in kullandığı serbest vuruşta top Edinho’nun önünde kaldı. Edinho’nun şutunda kaleci İsaksson topu kontrol etti. 78.dakikada Babel, ceza sahası içinde topla buluştu. Babel’in çaprazdan sert şutunda Kaleci Gökhan çaresiz kaldı ve skor Kasımpaşa lehine 4-1 oldu. 84.dakikada Barış’ın kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde topa iyi yükselen Edinho’nun kafa vuruşunda top ağlarla buluştu ve skor 2-4’yi gösterdi. Karşılaşmanın sonuna eklenen uzatma dakikalarında 90+1`de Scarione`nin şutunda ceza sahasında topa dokunan Mahmut Özen topu kendi ağlarına gönderdi ve Kasımpaşa 5-2 öne geçen taraf oldu. Bu golün ardından Hakem Ali Palabıyık son düdüğü çaldı ve Kayseri Erciyesspor, taraftarı önünde sezonun ilk devresini 5-2 mağlup tamamladı. Kasımpaşa ise evine 3 puan ile dönmenin mutluluğunu yaşadı. Kayseri Erciyesspor, 14 puan’da kalırken, Kasımpaşa ise 23 puana yükseldi.



Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti