YAKUBU´DAN, BEŞİKTAŞ GÖNDERMESİ

YAKUBU´DAN, BEŞİKTAŞ GÖNDERMESİ

?CUMARTESİ GÜNÜ GÖRÜŞELİM?

Kayserispor´un Nijeryalı golcüsü Yakubu, Beşiktaş maçında da gol atacağını iddia etti.

Sezon başında İngiltere´nin Reading takımından transfer edilen 33 yaşındaki Yakubu Aiyegbeni, gol orucunu nihayet bozdu. Bu sezon Kayserispor formasını 8 Süper Lig, 2 de Türkiye Kupası maçında terleten futbolcu, Sarıyer maçında attığı 3 golle maça damgasını vurdu. Kayserispor´un tur atlayarak gruplara adını yazdırmasında önemli rol oynayan Yakubu, cumartesi günü Kayseri´de oynayacakları Beşiktaş maçı için de iddialı konuştu.
Kayserispor´un iyi bir ekip olduğunu ve hakkettiği noktada olmadığını ifade eden siyahi futbolcu şöyle konuştu: ?Sahamızda ligin en iyi takımlarından birisiyle oynayacağız. Elbette hedefimiz ilk iç saha galibiyetini almak. İşimiz kolay olmayacak ama biz de iyi bir ekibiz. Puan tablosundaki yerimizden daha üst sıralarda olmamız gerekiyor. Beşiktaş maçının önemini biliyoruz. İyi bir kadroya sahip bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Benim görevim takımım adına gol atmak. Eğer teknik heyet bana görev verirse, elimden geleni yapmak ve Beşiktaş´a gol atmak istiyorum. Bunu yapacak gücü kendimde görüyorum.?
Diğer yandan Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu´ndan yapılan açıklamaya göre, Süper Lig´de 5, 6 ve 7 Aralık tarihlerindeki maçlarda düdük çalacak hakemler açıklandı. Kayserispor´un 5 Aralık Cumartesi günü Kadir Has Stadyumu´nda konuk edeceği Beşiktaş maçında hakem Bülent Yıldırım görev alacak.
MHK´nin hakem trioları hakkında ise özellikle İstanbul cephesinde eleştiri okları aldı. Kayserispor-Beşiktaş maçını yönetecek olan Bülent Yıldırım´ın Kayseri doğumlu olmasını eleştiren İstanbul cephesi ?Kayserili bir hakemin Kayseri-Beşiktaş maçında görevlendirilmesi etik değil. Neden Kayserili bir hakem Kayserispor-Beşiktaş maçına atandı?? yorumlarına sebep oldu.



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı