YALÇIN: KAYSERİ´Yİ MODANIN MERKEZİ YAPACAĞIZ

YALÇIN: KAYSERİ´Yİ MODANIN MERKEZİ YAPACAĞIZ

CNR Holding ile Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği ? KAYMOS´un ortaklaşa tertipledikleri iftar programında mobilya sektörünün yanı sıra Türkiye´nin en büyük mobilya fuarlarının sektöre ve ülke ekonomisine olan katkısı büyüteç altına alındı?

Etkinlikte davetlilere seslenen KAYMOS Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın ?Hedefimiz; ülkemiz ve şehrimizi mobilyada dünyada hak ettiği yere taşımak, mobilyada üretim üssü olan Kayseri´yi şehrimizin dinamikleri ve üyelerimizle birlikte dünyada modanın merkezi yapmaktır" değerlendirmesinde bulundu.

CNR Holding ile Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği´nin ortaklaşa tertipledikleri  iftar programında mobilya sektörünün yanı sıra Türkiye´nin en büyük mobilya fuarlarının sektöre ve ülke ekonomisine olan katkısı mercek altına alındı?                                 

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ektinlikte yaptığı değerlendirmede  ülke ekonomisinin daha ileri bir seviyeye geleceğini ve bu anlamda hep birlikte çalışılması gerektiğinin altını çizdi?

Etkinliğin bir diğer önemli ismi  Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç´dasanayicilerin daha fazla üretim ve daha fazla ihracat için gösterdikleri gayrete dikkat çekerek  "İnanıyorum ki mobilyanın başkenti, gurur kaynağı olan Kayserimiz bu süreçte de en güzel çalışmaları yapacak, Kayserimize en güzel kazanımları sağlayacak. Elbette gerek sektör bazda gerekse bölgesel bazda tespitlerin gözden geçirilmesi lazım. Bu yönde hükümetimizin yapması gereken çalışmalarda parti ayrımı gözetmeden gayret gösterdiğini biliyoruz. Bu yönde de kendilerine teşekkür ediyoruz. Yerelde de bizler, Kayserimizi daha iyi noktalara taşımak için gayret gösteriyoruz" ifadelerini kullandı.

CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem´in moderatörlüğünde mobilya sektörü mercek altına alınarak eksikler ? fazlalar gözden  geçirildi.

KAYMOS Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın´ın ise değerlendirmesinde mobilya sektöründe Kayseri´yi hak ettiği yere getirmek için çalışacaklarını vurgulayarak " Hedefimiz; ülkemiz ve şehrimizi mobilyada dünyada hak ettiği yere taşımak, mobilyada üretim üssü olan Kayseri´yi şehrimizin dinamikleri ve üyelerimizle birlikte dünyada modanın merkezi yapmaktır" ifadesini kullandı?



“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor