YALÇIN, ?TEK DÜŞÜNCEMİZ KÜMEDE KALMAK?

YALÇIN, ?TEK DÜŞÜNCEMİZ KÜMEDE KALMAK?

BULUT, ?İLK GOLÜ BİZ ATSAYDIK, İLK YARI FARKLI OLABİLİRDİ? ...

Spor Toto Süper Lig´in 24.hafta karşılaşmasında Kayserispor-Beşiktaş´a konuk oldu ve karşılaşma 2-2 berabere sona erdi. Maçın ardından konuşan Kayserispor Teknik Direktör Sergen Yalçın, ?Burada aldığımız bir puan bizi biraz daha motive etti? dedi.
Kayserispor, ligdeki çıkışını 24.haftada oynadığı Beşiktaş karşılaşmasında da sürdürdü. Lider Beşiktaş ile sahasında karşılaşan Kayserispor, başa baş mücadele ortaya koydu. Karşılaşmanın son anlarına önde giren sarı-kırmızılı ekip, 88.dakikada yediği golle sahadan 2-2´lik berabere ayrıldı.
Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın şöyle dedi: ?Oyun içerisinde çok gidiş ve gelişlerle dolu bir oyun oldu. Çok güçlü bir takıma karşı oynadık. Ligde oynadığımız en güçlü takım Beşiktaş idi şu ana kadar. Çok pozitif oynayan bir takımla mücadele ettik. Biz de aynı şekilde karşılık vermeye çalıştık. 5 hücum oyuncusuna karşı oynamaya çalıştık. Oyunun büyük bölümünde bunu başardık. Güzel ve gollü maç her iki takımın da kazanmaya yakın olduğu bir maçtı. Bu bir puan bizi biraz daha motive etti. Küme düşme hattında olan bir takımız. Tek düşüncemiz kümede kalmak. Sevindik mi üzüldük mü anlamadım. Onlar kaçırdı biz kaçırdık. Ancak böyle zor deplasmanda alınmış 1 puan bizim için çok önemli.?
Beşiktaş´a bir gol atan Kayserispor´un tecrübeli futbolcusu Umut Bulut ise şunları söyledi:
?Buradan aldığımız 1 puan bizim için mutluluk verici. İyi mücadele ettik, önemli pozisyonlara girdik. İlk golü biz atsaydık ilk yarı farklı olabilirdi. Takım arkadaşlarımı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Beşiktaş çok iyi bir takım. Onlara karşı oynamak kolay değil. 2-1 öne geçtik, skoru koruyabilseydik galip gelirdik ama kısmet olmadı. Her maça aynı konsantrasyonla çıkıyorum ama büyük maçlarda rakiplerimiz her zaman baskın oynadıkları için alan bulmamız daha kolay oluyor. İyi alanlar buldum. Alan bulduğum için daha rahat pozisyona giriyorum. Büyük maçlara daha iyi konsantre oluyoruz.?

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı