YAMULA´DA OLTA BALIKÇILIĞI ŞÖLENİ

YAMULA´DA OLTA BALIKÇILIĞI ŞÖLENİ

Kocasinan Belediyesi, Kuşçu Marina´da hafta sonu düzenlenecek olan ?Geleneksel Olta Balıkçılığı Günleri´ etkinliğinin hazırlıklarını tamamladı.

Kayserililer için zengin içerikli bir program hazırlayan Kocasinan Belediyesi, geleneksel hale getirdiği Kuşçu Marina´da bu yıl da çok renkli etkinlikler gerçekleştirecek.

Şehrin içerisinde deniz manzaralı bir dinlenme alanı olan Kuşçu´yu bir cazibe merkezi haline getirdiklerini belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri´de sosyal hayatı renklendirmek için bir dizi etkinlik hazırladıklarını söyledi. Başkan Çolakbayrakdar, ?Rutin belediye hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel belediyecilik anlayışına yenilikler kazandırıyoruz. Bunlardan birisi ise Kuşçu Bölgesidir. Kuşçu´nun şehrin sosyal yaşantısını renklendirmesi ve hobi mekanı olmasını sağlamak için yoğun gayret ediyoruz. Bu kapsamda geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Geleneksel Olta Balıkçılığı Günleri kapsamında çok renkli organizasyonlar hazırladık. Hafta sonunu doğal güzellikler içerisinde değerlendirmek isteyenlere iyi bir fırsat sunuyoruz. Tüm vatandaşlarımızı haftasonu düzenleyeceğimiz etkinliğimize davet ediyorum. Yaptığımız yatırımlar sayesinde Kayseri´nin denizi olarak adlandırılan Yamula Barajı artık bir cazibe merkezi haline geldi.? diye konuştu.

Etkinlik çerçevesinde zengin bir program hazırlayan Kocasinan Belediyesi, olta balıkçılığından spor parkuru oyun ve etkinliklerine, jet ski ve fly board gösterilerine, çocuklar için özel etkinliklerden havai fişek gösterisine, geleneksel okçuluk gösterisinden konsere kadar 7´den 70´e herkese hitap edecek faaliyetler yer alacak.

?GELENEKSEL OLTA BALIKÇILIĞI GÜNLERİ´ KAPSAMINDA ETKİNLİKLER ŞÖYLE:

20 TEMMUZ CUMARTESİ GÜNÜ

Spor parkuru oyun ve etkinlikleri (paten, okçuluk), çocuklar için özel etkinlikler, havai fişek ve ışıklı flyboard gösterileri ve konser olacak.

21 TEMMUZ PAZAR GÜNÜ

Jet ski ve fly board gösterileri, offroad ve motor gösterisi, Spor parkuru ve oyun etkinlikleri ve sokak oyunları ile son olarak ödül töreni düzenlenecek.

Etkinlik için 20 Temmuz Cumartesi Günü saat 13.00´da Pazar Günü ise saat 09:00´da; Kocasinan Şimşekspor, Barbaros Kocasinan Spor Kulübü, Sümer Sahası (Adliye karşısı), Gülpark Sinan Kafe, Erkilet Camiikebir Mahallesi Muhtarlığı, Ziya Gökalp Mahallesi Semt konağı, Beyazşehir Mahallesi Semt Konağı, Kayabaşı Semt Konağı, Mimarsinan Çocuk Kulübü ile belediye önünden ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi

135 kavşak canlı takip ediliyor

Başkan Büyükkılıç; "Kayseri bir açık hava müzesi"

Vatandaşın çağrısını Başkan Palancıoğlu karşıladı

Mart ayında 174 bin yolcuya hizmet verdi

zehirlenen kardeşler toprağa verildi