YAŞLI ÇİFT DOLANDIRILMAKTAN SON ANDA KURTULDU

YAŞLI ÇİFT DOLANDIRILMAKTAN SON ANDA KURTULDU

Kayseri´de, "15 Temmuz akşamı Ankara´daki biriyle görüşmüşsünüz" diyerek FETÖ soruşturmasıyla korkutulan Cuma ve Zeynep Şahin çifti, gerçek polislerin desteğiyle altınlarını son anda kurtardı.

 Kayseri´de, "15 Temmuz akşamı Ankara´daki biriyle görüşmüşsünüz" diyerek FETÖ soruşturmasıyla korkutulan Cuma ve Zeynep Şahin çifti, gerçek polislerin desteğiyle altınlarını son anda kurtardı.
Kayseri´de yaşayan emekli öğretmen 65 yaşındaki Cuma Şahin ve eşi Zeynep Şahin´i arayan dolandırıcılar, "15 Temmuz akşamı Ankara´da bulunan biriyle 5 defa telefon görüşmesi yapmışsınız. Sizin isminiz FETÖ soruşturmasında geçiyor" diyerek korkuttu. Telefondaki dolandırıcı, Cuma Şahin´i polis merkezine yönlendirerek evden uzaklaşmasını sağladı. Dolandırıcılar evde yalnız kalan Zeynep Şahin´i de korkutarak, evdeki altınları almasını ve merkezden 12 kilometre uzaklıkta bulunan Hacılar ilçesine gelmesini söyledi.
Zeynep Şahin, dolandırıcıların dediğini yaparak evdeki altınları aldığını ve taksi ile Hacılar ilçesine gitmek için yola çıktığını anlatarak, "Telefonu kapatmamı istemediler. ´Eşin yanımızda, burada seni bekliyoruz´ diyerek beni kandırdılar" dedi.
Evden ayrılarak polis merkezine giden Cuma Şahin, dolandırıcının oyununa gelmek üzere olduklarını anladığını ifade ederek, "Polis ekipleri ile birlikte Kayseri merkezindeki eve gittik ancak eşimi ve altınları bulamadık. Ben daha sonra eşimin Hacılar ilçesinde olduğunu öğrendim ve polisler Hacılar ilçesinde eşimi aramaya başladılar" diye konuştu.
Hacılar ilçesine gelen ve dolandırıcılara eşini soran Zeynep Şahin, telefondaki şahsın, "Eşin karakolda, sen gelince beraber yanına gideceğiz" cevabını alınca Hacılar İlçe Emniyet Müdürlüğü´ne giderek durumu anlattı. Polis ekiplerinin de desteğiyle Cuma Şahin ve Zeynep Şahin çifti, dolandırılmaktan son anda kurtuldu.
Yaşadığı olayın halen şaşkınlığını yaşayan Cuma Şahin, neye uğradığını şaşırdığını söyledi. Kendisini arayan dolandırıcıların farklı konularda sürekli konuştuğunu ve bundan dolayı kafasının karıştığını belirten Şahin, vatandaşları dolandırıcılara karşı uyardı.
Zeynep Şahin de kendilerinin arayan dolandırıcıların insanları kandırmakta uzman olduğunu kaydetti. Yaşadığı şoku halen atlatamadığını belirten Şahin, dolandırıcı şebekelerin FETÖ bahanesiyle insanları kandırdığını ve insanların korkarak inandığını belirtti.


Haber Kaynak : İHA

Uyuşturucu ticareti yapan sanığa 12 yıl 6 ay hapis cezası verildi

Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı

Çevreye rahatsızlık verenlere ceza yağdı

Sokak satıcılarına darbe

Polisten ‘kumar’ operasyonu

Kayseri’de trafik denetimi: 18 bin 898 araç denetlendi

Kayseri’de uyuşturucu operasyonları: 13 tutuklama

Süper Lig'in ilk kadın başkanına "maymun dönmesi" diye hakaret eden sanığa hapis cezası

Kayseri’de polis 10 milyon yıllık fosil ele geçirdi

Aranması olan şahıs uygulama yapan polise bıçak çekip kaçtı

Sahte polis kimliği kullanan şahıs yakayı ele verdi

102 adet kaçak elektronik sigara ele geçirildi

Kayseri’de ilginç kaza: Üzerindeki yük kamyoneti devirdi

Kamelya yakarak kaçan 2 şüpheli yakalandı

Sarız’da 1 kişinin öldüğü olayda sanıkların yargılanmasına devam edildi

Uyuşturucu satmadığını iddia eden sanığa 12 yıl 6 ay hapis cezası