YAŞLI YAŞAM MERKEZİ´NİN TEMELİ ATILIYOR

YAŞLI YAŞAM MERKEZİ´NİN TEMELİ ATILIYOR

Kayseri Büyükşehir Belediyesi´nin hayırsever desteği ile şehrimize kazandıracağı Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam ve Dayanışma Merkezi´nin temeli yarın saat 10.30´da düzenlenecek törenle atılacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yaşlılarımıza hürmette kusur etmemeye ve her ihtiyaçlarını gidermeye çalıştıklarını belirterek, Yaşlı Yaşam ve Dayanışma Merkezi´nin gündüz bakım evi gibi hizmet vereceğini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, sosyal belediyecilik ve gönül belediyeciliği anlamında örnek tesisleri Kayseri´ye kazandırmaya devam ettiklerini belirtti. Bu kapsamda hazırladıkları projelere hayırseverlerin de destek verdiğini dile getiren Başkan Büyükkılıç, ?Şehrimizin en büyük değerlerinin başında hayırseverlerimiz geliyor. Halkımıza hizmette devletimizin ve belediyemizin yükünü paylaşan tüm hayırseverlerimize şükranlarımı sunuyorum. Mimarsinan Parkı´nda Hayırseverimiz Zafer Ateş´in yapımını üstlendiğini Engelsiz Çocuk Evi tamamlandı. Hayırseverimizin genç yaşta kaybettiği kızı Yüksel Ateş´in isminin verildiği Engelsiz Çocuk Evi, kısa süre içinde hizmete açılacak ve önemli bir ihtiyaca cevap verecek. Engelsiz Çocuk Evimizin hemen yanında ise yaşlılarımıza günübirlik hizmet vereceğimiz Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam ve Dayanışma Merkezi yapacağız. Bu merkezimizin yapımını da Türk-İş Konfederasyonu Başkanlığı da yapan değerli hemşehrimiz Merhum Mustafa Kumlu´nun ailesi üstlendi. Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam ve Dayanışma Merkezi´nin temelini 10 Temmuz Çarşamba günü saat 10.30´da törenle atacağız ve kısa sürede tamamlayarak hizmete açacağız? dedi.

Gönül belediyeciliği kapsamında hayırseverlerle el ele vererek bu iki tesisin yanı sıra Türkiye´nin en büyük engelsiz yaşam merkezini Kayseri´ye kazandıracaklarını da hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, ?Büyükşehir Belediyemiz ile Özderici Vakfı tarafından yapılacak olan tesis Hayırseverimiz Besime Özderici´nin ismini taşıyacak. Yaklaşık 20 dönüm araziyi ülkemizin en kapsamlı tesisi için tahsis ettik. 9 bloktan oluşacak tesis tüm engel gruplarına en kaliteli hizmeti verecek bir şekilde projelendirildi? diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri´de sosyal belediyeciliğin ve gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerini sunmaya devam edeceklerini kaydetti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"