"YATIRIMLARIMIZIN YANINA YAKLAŞAN ŞEHİR YOK"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, AK Parti İl Yönetimi´nin toplantısında belediye yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 2017 yılında alt yapı yatırımlarında tarihi rekor kıracaklarını, ayrıca 2017 yılının ulaşım yılı olacağını ifade eden B

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, AK Parti İl Yönetimi´nin toplantısında belediye yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 2017 yılında alt yapı yatırımlarında tarihi rekor kıracaklarını, ayrıca 2017 yılının ulaşım yılı olacağını ifade eden Başkan Çelik, özellikle alt yapı yatırımında Kayseri´nin yanına yaklaşan şehir olmadığını söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, AK Parti İl Yönetim Kurulu toplantısında parti yöneticileriyle bir araya geldi. İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden´in konuşmasının ardından yapılan yatırımlarla ilgili ayrıntılı değerlendirmeler yapan Başkan Çelik, 2016 yılında sadece büyük ölçekli yatırımlar için harcanan paranın 550 milyon TL´yi geçtiğini belirtti.
2016 yılında ulaşımdan altyapıya, eğitimden kültür-sanata kadar pek çok alanda yatırımlar yaptıklarını ifade eden Başkan Çelik, altyapı yatırımlarına ayrı bir paragraf açarak, "Gecen sene KASKİ 126 milyon TL´lik yatırımla rekor kırdı. Bu sene 205 milyon liralık yatırımla KASKİ tarihinde görülmemiş bir rekor geliyor. Bu seneki yatırımlarla kanal ve atık su arıtmada yüzde 100´lere yaklaşacağız. İçme suyunda yüzde 100´e ulaşıyoruz. Bu rakamların yanından geçen şehir yok. Bu nedenle partimizin yaptığı performans kriterlerinde her zaman ilk üç şehrin içinde oluyoruz" dedi.
İlçe yatırımları, okullar, araç alımları, kütüphane çalışmaları, Beyaz Masa Mobil ve Kent Timi gibi çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Bilim Merkezi´nden de bahsederek bu yatırımın Kayseri´nin cazibesini artırdığını söyledi. Başkan Çelik, özellikle hafta sonları çevre illerden insanların akın akın Bilim Merkezi´ni gezmeye geldiklerini kaydetti.
2016 yılında sadece büyük projelere harcanan paranın 550 milyon lirayı geçtiğini vurgulayan Başkan Mustafa Çelik, ulaşım yılı olarak belirledikleri 2017 yılında da önemli yatırımlar yapılacağını söyledi ve hazırlanan projelerin ihalesine bu aydan itibaren başlanacağını kaydetti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi