YAZ OKULU ÖĞRENCİLERİ HAYVANAT BAHÇESİNİ GEZDİ

YAZ OKULU ÖĞRENCİLERİ HAYVANAT BAHÇESİNİ GEZDİ

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi ve Yaz Okulu Öğrencileri´nin hayvanat bahçesini gezerek bilgiler aldıklarını ve bölge şehri Kayseri´nin farkını gördüklerini kaydetti

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi ve  Yaz Okulu  Öğrencileri´nin hayvanat bahçesini gezerek bilgiler aldıklarını ve bölge şehri Kayseri´nin farkını gördüklerini kaydetti?

Hayvanat bahçesini gezdiklerini, hayvanları tanıma fırsatı bulduklarını ve birçok hayvanı hayatlarında belki de ilk kez gördüklerini belirten Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu; "Bugün çocuklar Kayseri´de hayvanat bahçesini gezdiler. Hayvanat bahçesini gezen öğrencilerin televizyonlarda ve kitaplarda gördükleri birçok hayvan ve türünü görerek onların yaşamları ve yaşadıkları yerler hakkında bilgiler aldılar. Her hayvanın yaşadığı kıta ve yöresine göre kendine özgü yeme ve içme alışkanlıkları bulunduğunu yetkililerden öğrendiler. Çocuk meclisi üyeleri hayvanat bahçesinin, modernliği ve sistem işleyişi karşısında hayranlıklarını gizleyemediler" değerlendirmesinde bulundu ?

Hayvanat bahçesine yapılan bu gezide yaz kursu öğrencileri gezi sonrası gezdikleri ve gördüklerini içeren bir kompozisyon yazmaları istendiğini ifade eden Dr. Mustafa Palancıoğlu, Çocuk meclisi üyelerinin, bir hayvanat bahçesinin şehre olan katkılarını bizzat yerinde görme imkanı bulduklarını sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti

“Bu coğrafyada yaşamanın bedeli güçlü olmak”

“İstanbul’da 14 tane konutu tedbir amaçlı boşalttık”

Erciyes'in eteklerine 271 bin fidan

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak