Yazık Oldu 60. Türkiye Kupası Sivas’a Gitti

Yazık Oldu 60. Türkiye Kupası Sivas’a Gitti

 

Ziraat Türkiye Kupası Final karşılaşmasında Yukatel Kayserispor-Demir Grup Sivasspor ile karşılaştı. Mücadele Sivasspor’un 3-2’lik üstünlüğü ile son buldu ve kupa Sivas’a gitti.

 

Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Halil Umut Meler, Mustafa Emre Eyisoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan hakem üçlüsü görev yaptı.

33. dakikada Ramazan Civelek’in ceza yayının sağından yaptığı sert vuruşta meşin yuvarlak ağlarla buluştu ve Kayserispor 1-0 öne geçti. 43. Thiam’ın sol taraftan ceza sahası içine girip çaprazdan yaptığı vuruşta meşin yuvarlak direğe çarpıp dışarıya gitti. Kalan sürede karşılıklı ataklar olsa da Kayserispor, devre arasına 1-0 önde girdi.

Mücadelenin ikinci yarısına Kayserispor etkili başlasa da, 60.dakikada Sivasspor Aaron Appindangoye’nin golü ile skoru 1-1’e taşıdı. 65.dakikada Sivasspor’da Yatabare kafa vuruşunu yaptı, top az farkla auta gitti. 67.dakikada Kayserispor’da Thiam, ceza sahası içinde kafa vuruşunu yaptı, top auta gitti. Mücadelenin normal süresi 1-1’lilk eşitlikle son buldu ve final maçı uzatmalara gitti.

Sivasspor 95.dakikada Max Gradel’in golü ile skoru 2-1 yaptı. İlk uzatma süresi Sivasspor’un üstünlüğü ile son buldu. Kayserispor 107.dakikada İlhan Parlak’ın golü ile skor 2-2 yaptı. Sivasspor 113.dakikada Kanote ile skor 3-2 yaptı. Mücadelede başka gol sesi çıkmadı ve 60. Ziraat Türkiye Kupası’nın sahibi Sivasspor oldu.  

 

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’