YAZIKLAR OLSUN

YAZIKLAR OLSUN

ADANASPOR 2-1 KAYSERİSPOR

Spor Toto Süper Lig´in 15. haftasında Kayserispor, deplasmanda Adanaspor´a konuk oldu. Mücadelenin ilk yarısını Kayserispor´un 1-0´lık üstünlüğü ile sona ererken, Adanaspor ikinci yarıda bulduğu 2 golle sahadan 2-1 galip ayrıldı.
Süper Lig´de sezonun 15.haftasında Kayserispor deplasmanda Adanaspor ile karşılaştı. 5 Ocak Fatih Terim Stadı´nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 kazanan Kayserispor, ikinci yarıda yenen gollerle sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.
Hakem Cüneyt Çakır´ın ilk düdüğü ile birlikte Kayserispor, Adanaspor´a karşı ataklarını geliştirmeye başladı. 41.dakikada Kayserispor´da Deniz Türüç´ün kullandığı serbest vuruşta meşin yuvarlak ağlarla buluştu ve sarı-kırmızılılar deplasmanda 1-0 öne geçti. 44. dakikada Adanaspor´da Magaye´nin ortasında Renan Silva kafası ile arka direğe aşırttı. Didi´nin kafa vuruşunda top üstten auta çıktı. Bu pozisyonun ardından ilk yarının son düdüğü geldi ve Kayserispor, soyunma odasına 1-0 önde girdi.

İkinci yarıda ise Adanaspor´un atakları vardı. 47.dakikada Adanaspor´da Magaye´nin yerden ortasında Koman´ın plasesinde top kaleci Ahamada´da kaldı. 53.dakikada Kayserispor´da sol kanattan Umut Bulut´un ortasında Welliton net pozisyonda kafa vuruşunda kaleci Hayrullah gole izin vermedi. 76.dakikada Adanaspor´da kaleci Hayrullah´ın hatalı pasında top Umut´ta kaldı. Umut ceza alanı içerisinde net pozisyonu değerlendiremedi. 77.dakikada Adanaspor´da sağ kanattan Diago´nun ortasında kafa vuran Ahmet Dereli´nin topu ağlarla buluşturdu ve skora 1-1´lik dengeyi getirdi. 90 dakikalık süre 1-1 tamamlanırken, uzatma süresinde dakikalar 90+3´ü gösterdiğinde ise Adanaspor´da Cem Özdemir´in kullandığı serbest vuruşta meşin yuvarlak yerden sekerek ağlarla buluştu ve Adanaspor, Kayserispor karşısında 2-1 öne geçti. Bu golün ardından son düdük çalındı ve Kayserispor, 1-0 öne geçtiği maçı 2-1 mağlup tamamlayarak büyük üzüntü yaşadı.



Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı