YAZIKLAR OLSUN BU HALE GETİRENLERE!

YAZIKLAR OLSUN BU HALE GETİRENLERE!

BAŞAKŞEHİR 1-0 H.K.KAYSERİSPOR

 

 

 

Süper Lig’in 33.haftasında HES Kablo Kayserispor deplasmanda lig lideri Medipol Başakşehir ile karşılaştı. Karşılaşma Başakşehir’in 1-0 galibiyeti ile son buldu.

İstanbul’da Fatih Terim Stadı’nda oynanan karşılaşmada, Ali Şansalan, Kerem Ersoy, Serkan Ok hakem üçlüsü görev yaptı. Karşılaşma Başakşehir’in 1-0 üstünlüğü ile sona ererken sarı-kırmızılı ekip, ligde kalma umutlarını çok küçükte olsa son haftaya bırakmış oldu.

Karşılaşma HES Kablo Kayserispor’un vuruşu ile başladı. 10.dakikada sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Junior Caiçara ceza sahasına ortasını yaptı ancak savunma topu uzaklaştırdı. 18.dakikada Hes Kablo Kayserispor tabelayı değiştirme fırsatına yakaladı. Ancak ceza sahasının dışından kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktadan Miguel Lopes’in çektiği şut kaleyi bulamadı. 19 dakikada Gael Clichy, ceza sahası içinde verdiği ara pasında topla buluşan Mahmut, penaltı noktasından ayağının içi ile topu kaleye gönderdi, savunmada yer alan Sapunaru’nun ayaklarına çarpan top ağlarla buluştu ve Başakşehir bu pozisyonda 1-0 öne geçti. 33.dakikada karşılaşmanın hakemi Ali Şansalan, Cristian Sapunaru tarafından penaltı noktası çevresinde topa elle müdahale ettiğini VAR sistemi ile inceleme yaparak karar verdi ve penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Edin Visca’nın vuruşunda kaleci Lung yatarak topu dışarı çelmesini bildi. 45.dakikada Medipol Başakşehir takımından Gael Clichy sol taraftan korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortasını açtı ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmadı. Bu pozisyonda topu Kayserispor savunması uzaklaştırdı ve karşılaşmanın hakemi bu son pozisyon diyerek ilk yarıyı Başakşehir’in 1-0 üstün tamamladığını belirten düdüğünü çalarak takımları soyunma odasına gönderdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısı Başakşehir’in vuruşu ile başladı. 50.dakikada Hes Kablo Kayserispor’da, yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen Hasan Hüseyin Acar vuruşunda Başakşehir’de savunma araya girerek topu uzaklaştırdı. Karşılaşmanın 65.dakikasında tüm statta elektriklerin gitmesiyle oyun bir süre durmak zorunda kaldı. 18 dakikalık elektrik kesintisinden sonra oyu hakem atışı ile yeniden başladı. Karılaşmanın ilerleyen dakikalarında ataklar yapılsa da sonuç alınamadı. Maçın 84.dakikasında bir kez daha elektriklerin kesilmesi ile oyun bir kez daha durdu. Elektrik problemi çözümlendikten sonra oyun yeniden başladı ama uzatma dakikalarında da her iki takım kalelerde etkili olamadı ve maç 1-0 Başakşehir’in üstünlüğü ile sona erdi. Kayserispor aldığı bu mağlubiyetle 32 puanda kaldı ve ligde kalma işini son hafta averaja ve Denizli-Ankaragücü, Malatya-Antep maçlarının sonucuna bırakmış oldu.  



Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak

Pfdk kayserispor'a cezayı kesti

Kvk adını yarı finallere yazdırdı

Elit voleybol yarı finalde

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı