YENİ KAYSERİ ?BİR´ DEDİ!

YENİ KAYSERİ ?BİR´ DEDİ!

AKHİSAR BELEDİYESPOR 0-0 KAYSERİSPOR ...

Spor Toto Süper Lig´in 18.haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor´a konuk olan Kayserispor karşılaşmadan 0-0 berabere ayrılarak bir puana razı oldu.
Spor Toto Süper Lig´in 18.haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor´a konuk olan Kayserispor yeni transferlerle çıktığı sahadan 0-0 beraberlikle ayrılmasını bildi. Ligin ikinci yarısına kötü bir başlangıç yapan fakat takviyelerle birlikte kadrosunu güçlendiren Kayserispor aldığı bu sonuç ilerisi için taraftarına umut verdi.
Manisa 19 Mayıs Stadyumu´nda saat 13:30´da başlayan mücadeleyi hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetti. Karşılaşmaya ev sahibi Akhisar Belediyespor´un ile başlandı. 18.dakikada Kayserispor gole yaklaştı. Sağ kanattan gelen ortada Deniz Türüç´ün kafayla indirdiği topa hareketlenen Umut Bulut´un kale ağzında yaptığı vuruşunda meşin yuvarlak kalenin üstünden auta çıktı. Karşılaşmanın 27.dakikasında Kayserispor bir kez daha gole yaklaştı. Sol kanattan gelen ortada Levent Gülen´in kale ağzına çevirdiği topa hareketlenen Umut Bulut için pas biraz hızlı olunca Orhan Taşdelen topu kornere gönderdi. İlk yarıda Kayserispor ağırlığı sahada kendisini gösterdi fakat ataklar sonuç vermeyince her iki takımda soyunma odasına golsüz girdi.
Karşılaşmanın ikinci yarısı ise Kayserispor´un vuruşu ile başladı. 56.dakikada Kayserispor gole yaklaşan ekip oldu. Güray Vural´ın sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasına hareketlenen Umut Bulut´un vuruşunda meşin yuvarlak kalenin sağından az farkla auta çıktı. 57.dakikada bu sefer rakip takım oyuncusu Özer Hurmacı´nın ceza sahası dışından sol ayağıyla kaleye gönderdiği şutunda top kalenin üstünden auta çıktı. 86.dakikada Ömer Bayram´ın sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasına yükselen Ricardo Vaz Te´nin kafa vuruşunda meşin yuvarlak kalenin üstünden auta çıktı. Her iki takımında atakları 90 dakika sonucunda karşılık bulmadı ve maç 0-0 berabere sona erdi.
Kayserispor ligdeki beraberlik sayısını 4´e çıkartırken puanını da 13 yaptı.
Karşılaşma sonrasında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, deplasmanda oynanan maçtan alınan 1 puanın kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, ?Maçın sonlarına doğru çok gidiş geliş oldu ama oyunun genelinde iyi mücadele ettik. Kazanmak için büyük çaba sarf ettik. Maç pozisyon açısından bize daha çok dönüktü. Fizik olarak hazır olmayan oyuncularımız var. Mücadeleden memnunum. Oyuncular kazanmak için her şeyi yaptılar. Akhisar iyi bir takım, güzel savunma yaptı. Deplasmanda alınan 1 puan her zaman iyidir" dedi.
Rakip takım Akhisar´ın Teknik Direktörü Tolunay Kafkas´ta, içeride ve dışarı fark etmeden alınan her puanın önemli olduğunun altını çizerek, ?İkinci yarının başında oyundan düştük fakat orta saha değişikliğini yapınca tekrar toparladık. Ligde son 10 maçta en az gol yiyen takımız. Çok çalışıyoruz, üstüne koymaya çalışıyoruz. İçeride ve dışarıda alınan her puanı değerli buluyorum. Önümüzde ciddi maçlar var onlara odaklanıp yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.
(Mustafa GÜRBÜZ)



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti