YENİ SEZON ÖNCESİ TSYD´DEN UYARI

YENİ SEZON ÖNCESİ TSYD´DEN UYARI

ENSARİ, ?SABİT KARTLAR İÇİN GEREKEN EVRAKLARI ZAMANINDA TAMAMLAYIN?

Türkiye Spor Yazarları Derneği Kayseri Şube Başkanı Oktay Enseri, düzenlediği toplantı ile futbol ve basketbol müsabaklarına giriş için yapılan basın akreditasyonu konusunda uyarılarda bulundu.

Gazeteciler Cemiyeti dernek binasında yapılan toplantıya, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya, Türkiye Spor Yazarları Derneği Kayseri Şube Başkanı Oktay Ensari ve ilimizde bulunan gazete ve televizyonları spor birimi sorumluları katıldı.

Spor müsabakalarına girişlerde yaşanan sıkıtılara dikkat çekilen toplantıda, Türkiye Futbol Federasyonu´na yapılan basın akreditasyonu için hazırlanan evrakların tam, eksiksiz ve zamanında hazırlanılması istendi. Toplantıda, 2018-2019 sezonu akreditasyonu için basın çalışanlarından 20 Temmuz´a kadar evraklarını hazırlamaları da istendi.

Müsabakalara giriş kartları konusunda uyarılarda bulunan Türkiye Spor Yazarları Kayseri Şube Başkanı Oktay Ensari, şöyle dedi: ?2018-2019 sezonu başlıyor. Erciyesspor´un akreditasyonu sorunu yok ama Kayserispor ve AGÜ Spor için akreditasyon işlemi yapıyoruz. Bugünki toplantımızda sarı basın kartı olmayan arkadaşlarımızın durumlarını konuşacağız. Burada gerekenleri görüşeceğiz. Ayrıca sabit kart içinde, sizlere birer belge vereceğiz. Geride kalan sezonda bazı arkadaşlarımızın kartları çıkmadı, kartların çıkmamasının nedeni başvuru sahiplerinden kaynaklıdır. Sebebi de eski sarı basın kartlarının nuralarını vermeleridir. Geride kalan sezonda sıkıntı yaşadık. Yeni sezonda arkadaşlarımızdan gerekenlerin yapılmasını istiyoruz. Yapmamaları durumunda ise bizim elimizden gelen bir şey olmayacak. Kurallara hepimiz uymalıyız. Kurallar sadece bizim için değil, herkes için geçerlidir.?

HABER: ŞEVKET TEKİN



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti