YENİ TRANSFER ADNANE, SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

YENİ TRANSFER ADNANE, SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

ADNANE´NİN SAĞLIK SORUNU BULUNMUYOR

KAYSERİ´DE, MERSİN MESAİSİ BAŞLADI
Transfer döneminin sonunda istediği futbolcuları bir bir takıma kazandıran Kayserispor´un, son transferi Tighadouini Adnane sağlık kontrolünden geçti. Öte yandan, hafta sonunda sahasında Mersin İdmanyurdu´nu konuk edecek olan Kayserispor, bu maçın hazırlıklarına başladı.
Devre arasından transferin hızlı takımı haline gelen Kayserispor, transfer dönemi sona ermeden takıma 4 futbolcu kazandırdı. İlk olarak Eskişehir´den Birol Parlak ile anlaşan Kayserispor, sırasıyla kaleci Ali Ahamada, Oliviera ve son olarak Tighadouini Adnane´yi transfer etti. Devre arası ile birlikte Kayserispor´dan, Turgut Doğan Şahin, İbrahim Dağaşan, Cüneyt Köz, Barış Özbek ve Yakubu ayrıldı.
Kayserispor Kulübü´nün son transferi Tighadouini Adnane´nin sağlık kontrolleri, Acıbadem Kayseri Hastanesi´nde gerçekleştirildi. Kontrollerde Faslı futbolcunun kardiyoloji, kulak burun boğaz, ortopedi, genel cerrahi, dahiliye ve göz muayenesi yapılarak kan değerlerine bakıldı. Futbolcunun sağlık kontrolleri; akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrollerin yapılmasıyla tamamlandı. Yapılan testler sonucunda, Adnane´nin herhangi bir sağlık sorunu bulunmuyor.
Öte yandan Kayserispor, hafta sonu sahasında oynayacağı Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarına başladı. Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Tolunay Kafkas nezaretinde gerçekleştirilen antrenman 1,5 saat sürdü. Kupa maçında Fenerbahçe karşısında mücadele eden futbolcular, yenileme antrenmanı yaparak tamamlarken diğer futbolcular ise düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 5´e 2 top kapma çalışması yaptı.
Sezonun ilk yarısında Kayserispor, Mersin İdmanyurdu´na konuk olmuştu. Zorlu mücadeleden Kayserispor, 2-1 galip ayrılmıştı. Kayserispor-Mersin İdmanyurdu karşılaşması 6 Şubat Cumartesi günü Kadir Has Şehir Stadyumu´nda oynanacak. (SPOR SERVİSİ)



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’