YENİ UFUKLARLARDA GENEL KURUL YENİ BAŞKAN PROF. DR. NEVZAT ÖZKAN

YENİ UFUKLARLARDA GENEL KURUL YENİ BAŞKAN PROF. DR. NEVZAT ÖZKAN

Yeni Ufuklar Derneği olağan genel kurulu dernek binasında yapıldı. Yapılan genel kurulda başkanlığa Prof.Dr Nevzat Özkan seçildi.

Yeni Ufuklar Derneği olağan genel kurulu dernek binasında gerçekleştirildi. Genel Kurula Yeni Ufuklar Derneği Onursal Başkanı İbrahim Sungur, Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Kazım Yücel, dernek eski başkanı Mustafa Argunşah ve dernek üyeleri katıldı.

Faaliyet raporunun okunmasını ve muhasebe raporunun ibra edilmesiyle birlikte seçime geçildi. Tek aday olarak seçime giren Prof. Dr. Nevzat Özkan görevi Mustafa Argunşah´dan devraldı.

Yeni Ufuklar Derneği başkanı seçilen Prof. Dr. Nevzat Özkan konuşmasında, ? Ben burayı bir aile olarak düşünüyorum çünkü bu bir gönül işi ve esas olan gönülleri birleştirmek. Gönüller birleştikten sonra güç ve emekler de birleşiyor ve güzel şeyler ortaya çıkıyor.? Diyerek şunları kaydetti.

?Derneğimizin gerçekten övünülesi bir tarihi var, arkadaşlarımızın çok büyük emeği ve katkısı var. biz Mustafa beyle iki oda yan yana oturuyoruz ve onun gayretlerinin yakın takipçisiyim. Her zaman ne kadar gönülden ve samimi bir şekilde bu işler için seferber olduğunu biliyorum. Onursal başkanımızın da ne katkılarının farkındayım. Şimdiye kadar gerçekten güzel şeyler yapıldı. Biraz önce gösterilen son 3 yıllık faaliyet raporu içerisinde anlattıkları bile, hakikaten pek çok kuruluşun ömrüne sığmayacak faaliyetler. Bu faaliyetlerin hepsine bir dinleyici olarak katıldım ve istifade ettim. Bundan sonrası için bize düşen, bu güzellikleri sürdürmek ve sizin desteklerinizi, ilgi ve alakalarınızı her zaman bekliyoruz. Bu bir güç birliği ve biz sadece bu gücü değişik merkezlere taşıma, daha çok yayma ve geliştirme gibi bir görevi devir alıyoruz. Bu görevi de sizin desteklerinizle çok iyi yerlere taşırız diye düşünüyoruz. Bundan sonrası için el ve gönül birliğimiz devam edecek. Bu dava ve millet bizim. Biz bu milleti karşılıksız seviyoruz. Hepimiz bu milletin bize sunduklarıyla iş güç sahibi olmuş insanlarız. Onlarla ödeşme vaktimizdir ve bu vakit son nefesimize kadar bitmeyecektir. Bu anlamda hepinizin desteğinin yanımızda olduğunu bilerek, ben de gönül rahatlığıyla İnşallah bundan sonra daha güzel işler yapacağız diyor ve hepinize teşekkür ediyorum?

Dernek Onursal Başkanı İbrahim Sungur, herkesin derneğe ayda 5 dakikasını bile ayırsa çok farklı güzel işlere imza atabileceklerini belirtirken şunları söyledi. ? Baştan beri arkadaşlarında ifade ettiği gibi güzel hedefleri olan ve iyi faaliyetlerde bulunan bir derneğiz. Biraz daha gayret istiyoruz, biraz daha katkı istiyoruz. Sadece bu toplantılara katılmanın dışında farklı işlerde yapmalıyız. Ben yeni başkanımız Nevzat beyi kutluyorum, hayırlı olsun? dedi.

Yapılan genel kurulun ardından yeni yönetim şu şekilde oluştu: Prof. Dr. Nevzat Özkan, Adnan Kenanoğlu, Nadire Çelebi, Emine Sema Topuzoğlu, Mümtaz Beğen, Süleyman Aydın, Sedat Erdem, Mehmet Anadut, Mustafa Tecimer.



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"