YENİ HAFTAYA YATIRMLARI DENETLEYEREK BAŞLADI

YENİ HAFTAYA YATIRMLARI DENETLEYEREK BAŞLADI

Sevgili izleyiciler; Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki haftaya, yapım çalışmaları süren bazı projeleri yerinde görerek başladı. Özellikle Kaleiçi, Mimarsinan ve Kurşunlu Parkı`nda incelemelerde bulunan Başkan Özhaseki, zaman zaman parkta bulunan

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki incelemelerine Cumhuriyet Meydanı`ndan başladı. Başkan Özhaseki`nin inceleme turunda Genel Sekreter Yardımcısı Kemalettin Cengiz Tekinsoy ve ilgili daire başkanları da hazır bulundu.

 

Önce Kaleiçi`ndeki çalışmaları ardından da meydandaki cephe düzenlemelerini gören Başkan Özhaseki çalışmaların gidişatı hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

 

Cumhuriyet Meydanı`ndan Kurşunlu Parkı`na geçen Başkan Özhaseki, yenilenecek olan parktaki çalışmaları takip etti. Proje üzerinden parkın yenilendikten sonraki halini gören Başkan Özhaseki, inşaatta kullanılacak malzemelerle yakından ilgilendi. Başkan Mehmet Özhaseki parkta bulunan taksici esnafı ve bazı vatandaşlarla da sohbet etti.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Özhaseki Kurşunlu Parkı`ndan sonra Mimarsinan Parkı`na geçti. Gevher Nesibe Medresesi önünden parka giren Başkan Özhaseki, Selçuklu Müzesi`ne dönüşecek olan medresenin son durumu hakkında da bilgiler aldı.

 

Ardından yine proje üzerinden Mimarsinan Parkı`nın son halini inceleyen Başkan Mehmet Özhaseki, "Kar gelip kış tam olarak kendisini gösterene kadar yapım ve inşaat çalışmalarını devam ettirmek istiyoruz. Bugün de hem Kale içi, hem de Kurşunlu ve Mimarsinan Parkları`ndaki son durumu yerinde gördük. Ayrıca meydana çıkan bulvarlardaki cephe kaplama çalışmalarını inceledik. Şehrin sosyo-kültürel hayatına katkı sağlayacak, estetik yönden gelişimini hızlandıracak bu projeleri en kısa zamanda tamamlamayı hedefliyoruz" diye konuştu.



1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği

Ekmeğe zam yolda

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı