YENİ MAHALLELERE HİZMET SEFERBERLİĞİ BAŞLATTI

YENİ MAHALLELERE HİZMET SEFERBERLİĞİ  BAŞLATTI

Talas Belediyesi, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleriyle ilçeye bağlanan yukarı mahallelerde hizmet seferberliği başlattı.

Seçimlerin ardından yapılan programla harekete geçen Talas Belediyesi  Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, bir yandan mahalle içi satıh kaplama  olarak isimlendirilen soğuk asfalt  ve kilitli parke yaparken, diğer yandan arazi yollarını ıslah ederek çiftçilerin ulaşımına rahatlık getirdi.

Talas Belediye Başkanvekili Av. Nuriye Şimşek, çalışmalarla ilgili bilgiler vererek, "Belediyemize yeni bağlanan yukarı mahallelerden Örencik, Çömlekçi, Yamaçlı`da ihtiyaç görülen yerlere soğuk asfalt tamamlandı. Sosun, Süleymanlı, Çevlik, Alaybeyli, Koçcağız ve Kamber`de devam ediyor." Değerlendirmesinde bulundu…

Başkanvekili Şimşek, ayrıca kilitli parke çalışmalarının da sürdüğünü belirterek, "Çevlik, Süleymanlı, Cebir`de parke çalışması tamamlandı. Buralardaki okullarımızda da parke yapılırken, Kepez ve diğer ihtiyaç duyulan mahallelerimizde bu çalışma devam edecek" ifadesini kullandı.

Şimşek, arazi yollarının da ıslah edildiğini kaydederek, "Talas`a bağlanan bu mahallelerimiz artık modern hayatın gereği olan bütün hizmetleri almaya başladı. Yapılan asfalt, kaldırım ve kilitli parke çalışmalarının yanı sıra çiftçilerimizin tarlalarına daha rahat ulaşabilmeleri için arazi yollarını iş makineleriyle ıslah ettik." diye konuştu.  



Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı