YEŞİLHİSAR BELEDİYESİ´NDEN

YEŞİLHİSAR BELEDİYESİ´NDEN

İLÇE SAKİNLERİNE ÇAĞDAŞ PROJELER?

Yeşilhisar Belediyesi, Yeşilhisar halkına fayda sağlayacak projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyor. Ticaret Merkezi´nden, sosyal tesislere kadar birçok alanda hazırlanan projelerini ? Turizm Haftası´ etkinlikleri kapsamında Soğanlı Mahallesi´nde kurulan stantla kamuoyuna tanıtan belediye Fen İşleri Müdürlüğü çalışanlarından Osman Avşar söz konu projelerle ilgili detayları haber ekibimize değerlendirdi?
Yeşilhisar Belediyesi, Yeşilhisar´a katkı sağlayacak birçok projeyi tamamlamaya hazırlanıyor. Yeşilhisar halkının yerli ve yöresel ürünlerini pazarlayabileceği, İçmeceler Sosyal Tesisleri´nde vakit geçirebileceği gibi projeler, Turizm Haftası etkinliklerinde Vali Orhan Düzgün başta olmak üzere kamuoyuna duyurdu.
Yeşilhisar Belediyesi Fen İşleri´nden Osman Avşar, haber merkezimize projeler ile ilgili detaylı bilgiler verdi. Avşar, Yeşilhisarlılara fayda sağlayacak projeleri şu şekilde açıkladı; ?Yol Kenarı Ticaret Merkezi, burada yerli ürünler satış yerlerinde halkımız kendi ürünlerini satışa sunabilecek bir projemiz. İkinci projemiz ?İçmeceler Sosyal Tesisi´ burası daha önce kullanılmış ama daha önceki yönetim tarafından kapatılarak, kullanılamaz bir vaziyete getirilmiş. Şuanda çalışmakta olduğumuz projemizde burası faaliyete geçecek ve halkımızın tekrar hizmetine açılacak. Sağlık açısından çok önemli bir yer olan buranın açılışını en kısa zamanda, bu yıl içerisinde gerçekleştireceğiz. Üçüncü projemiz şuan onaylanmadı ama İdris Cami Şadırvan bölgemiz, şuan çok atıl durumda ve kötü bir görüntü içerisinde, yeni projemizde buranın daha düzenli ve peyzaj mimarisiyle Yeşilhisar´ımızın dokusuna uygun olarak yeniden yapılacak.?
HABER: M. EMRE KİPMAN



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor