YILDIRIM BEYAZIT´TA

YILDIRIM BEYAZIT´TA

DAHA FARKLI HİZMETLER YAPACAĞIZ

Talas Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı´nın AK Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Yıldırım Beyazıt´ta mahalle temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

31 Mart seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Başkan Palancıoğlu, Yeni Mahalle, Kılıçaslan, Alpaslan, Melikgazi ve Yıldırım Beyazıt mahallelerinin temsilcileri ve vatandaşlarla buluştu. Toplantının açılışında konuşan AK Parti İlçe Başkanı Gökhan Ülke, ?Mustafa Palancıoğlu başkanımız, Kayseri´nin yetiştirmiş olduğu en iyi mühendislerden, belediye başkanlarından birisi. Kayseri´ye, Melikgazi´ye çok büyük işler yapacağına inanıyorum ve Türkiye´nin en iyi belediye başkanlarından birisi olacaktır.? dedi.

Talas Belediye Başkanı ve Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu ise, gönül belediyeciliğiyle çalışmaya devam edeceklerini belirterek, ?Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi gönül belediyeciliğinde birbirimizi kırmayacağız. Artık belediyeler aile yapısını, gençliği, mahalle kültürünü, esnafı düşünen çalışmalara ağırlık verecek. AK Parti, yıllardır belediyecilikte büyük hizmetler yaptı, yapmaya da devam edecektir. Şehrimiz belediyecilikte ?Kayseri Modeli´ diye en üst noktada. Şehrimize 20 yıl hizmet etmiş Özhaseki bakanımız inşallah Ankara´ya hizmet edecek. Memduh Başkan da burada 20 sene hizmet verdi. Biz de harita mühendisi ve şehir plancısı kimliğimizle Melikgazimizde inşallah yapılmayan hizmetleri hayata geçireceğiz.? diye konuştu.

Talas´ta görevi boyunca yaptığı çalışmalardan bahseden Palancıoğlu, ?Avrupa Konseyinde Türkiye´yi temsil eden 18 belediye başkanından birisiyim. Türkiye Belediyeler Birliğinde ülkemizde ilk pilot bölge olan, en aktif çalışan başkanlardanım. Çevre ve Şehircilik Bakanlığında pilot bölge seçilen 4 ilçeden birisiyiz.? şeklinde konuştu.

?İnşallah Melikgazimize de farklı hizmetler yapacağız.? diyen Palancıoğlu şöyle konuştu: ?Bizim gecemiz gündüzümüz hizmet, makam mevki değil. Gece yarılarına kadar çalışıyoruz. Bu nedenle bu işler makam mevki için yapılmaz. Kırk kanaat geçinen bir esnaf çocuğuna Allah nasip etmiş belediye başkanı olmuşuz. Şehircilikle ilgili bilgimiz var. Şehri yeşil alanı, yolu, bisiklet yolu, engellisiyle insana göre tasarlamamız lazım. Dolayısıyla memleketimize en iyi şekilde hizmet için çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz.?

AK Parti belediyeciliğinin önemine dikkat çeken Palancıoğlu, ?30, 40, 50 yıl önce düşünülenler AK Parti ile hizmete dönüştü. Sultan Abdülhamit Han döneminde çizilen boğaz altındaki tüp geçit Cumhurbaşkanımız sayesinde AK Parti ile yapıldı.? ifadelerini kullandı.

Palancıoğlu, Melikgazi için önemli çalışmalar hazırladıklarını kaydederek şunları söyledi: ?Mahalle kültürünü canlandırmamız lazım. Melikgazi Belediyesi böyle güzel bir tesis yapmış. Bu tesislerin içini en güzel şekilde doldurarak hizmet vereceğiz. Çocuklarımızı, hanımlarımızı, yaşlılarımızı, emeklilerimizi ilgilendiren projelerimiz var. Çok güzel, ilk defa Melikgazi´de yapılacak projeler hazırladık. Allah´ın izniyle gece gündüz çalışıp, görev sürem dolunca, Talas´ta olduğu gibi memnun edecek hizmet yapmayı hedefliyoruz.?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı