YILDIRIM BEYAZIT’TA DEĞİŞİM BAŞLADI

YILDIRIM BEYAZIT’TA DEĞİŞİM BAŞLADI

Yaz mevsimi boyunca alt yapı ve üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdüren Melikgazi Belediyesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi‘nde 4 km’yi kapsayan Fatih, Uzay ve Sırasöğütler Caddesi’nde yol yapım çalışmalarına başladı.

Çalışmaları yerinde görerek bölgeyi inceleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu,  “Bugün Yıldırım Beyazıt Mahallemizdeyiz. Burada büyük bir çalışma var. Yazın başından beri devam ediyordu. Burada KASKİ, Kayseri Gaz, KCETAŞ ve Türk Telekom gibi alt yapı kurumları çalışmalar yaptı. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bu alanda asbestli su borularının olduğu eski boruları vardı. Boruların tamamı değiştirildi ve kanserojen su borularından mahallemiz kurtulmuş oldu. Aynı zamanda yağmur suyu hattı, fiber alt yapı ve Kayseri Gaz’ın alt yapı faaliyetleri burada yapılıyor. Fatih, Uzay ve Sırasöğütler Caddesi gibi 4 km’lik bir hatta komple alt yapısı yapılmış ve asfaltlanmış olacak.” dedi.

Bölgedeki kentsel dönüşüm sürecinin devam ettiğini hatırlatan Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Bu yol hattındaki yıkım işlemleri devam ediyor. Kanal boyundaki yolundaki genişleterek vatandaşların hizmetine sunmuş olacağız. Bu alanda gecekonduların yıkılmasıyla birlikte kaldırım ve park çalışmamızda olacak. Sağlık ocağı ve cami çalışmalarımız var. Mahallemizin ihtiyaçlarını karşılayacak hizmetleri alt yapı kurumlarımızla birlikte tamamlamış olacağız. Hafta sonuna kadar da asfaltı serilmiş vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuş olur. Hayırlı olmasını dilerim.” diye konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi