YILIN AHİSİ SEÇİLEN ELİTAŞ ?ŞED KUŞANDI´

YILIN AHİSİ SEÇİLEN ELİTAŞ ?ŞED KUŞANDI´

?SİSTEMİN SİGORTASI CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN´DIR?

Ahilik haftası kutlamaları bugün 64. Hükümette Ekonomi Bakanı olan Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş´ın katılımlarıyla gerçekleşti. Programa Elitaş´ın, ?sistemin sigortası Cumhurbaşkanımız´dır? sözleri damga vurdu.
Ahilik Haftası kutlamaları ilimizde devam ediyor. Son olarak Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşti. Programa 64. Hükümet kabinesinde Ekonomi Bakanlığı yapan Mustafa Elitaş, Vali Orhan Düzgün, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Esnaf Odaları Birliği ve Esnaf Kefalet Bölge Başkanı Mustafa Alan, KESOB Başkanı Ahmet Övünç, İlçe Belediye başkanı ve davetliler katıldı.
Programda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri´deki esnafların şanslı olduğunu belirterek, şöyle konuştu; "Esnaf olan bir bakanımız var. Esnaf çocuğu olan valimiz var. Esnaflıktan gelen belediye başkanı var. Dolayısıyla dertlerinizle dertlenmeyi bilen yöneticiler var" dedi. Esnaflığın önemini de dile getiren Başkan Çelik, "Esnaflık benim hayatımda bitirdiğim en önemli okul. Hayat üniversitesinin en önemli fakültesi gibi. İnsan ilişkileri, personel yönetimi, finans yönetimi, iş yönetimi ve planlama, sosyal ilişkiler gibi konuları esnaflık sayesinde öğrendik. Şimdi de öğrendiklerimizi hayatımızda uyguluyoruz" diye konuştu. Salondaki gençlere de bir tavsiyede bulunan Başkan Çelik, "İstediğiniz mesleği seçin; ama önce esnaflığı öğrenin. O zaman hayatta başarılı olursunuz"
Vali Orhan Düzgün ise Ahi Evran´ın ?eline beline ve diline sahip ol sözlerini hatırlattı.?
Mustafa Elitaş, ?sistemin sigortası Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´dır. Onun güçlü liderliği sayesinde bu bozuk düzen her hangi bir olumsuzluğu, ortaya çıkan sorumsuzluğu, Türkiye´ye bir bozgun halinde, olumsuzluk halinde dönmesine engelleyen bir sistem olarak devam ediyor. Öncelikle yapmamız gereken başkanlık sistemini hayata geçirmektir.?
Öte yandan Mustafa Elitaş, Kılıçdaroğlu´nun ?Başkanlık sistemine geçiş ancak kan dökülerek olur? sözlerini siyasi bir intihar olarak nitelendirdi. Elitaş, ?Ağzından kan akarak konuşmak yerine fikirlerini ifade etmesini tavsiye ediyorum? diye konuştu.
Konuşmaların ardından Ekonomi eski Bakanı Mustafa Elitaş yılın ahisi seçilerek şed kuşandı.
HABER: M. EMRE KİPMAN



“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor