YILIN BİLİM ADAMI ÖDÜLÜNÜ ALDI

YILIN BİLİM ADAMI ÖDÜLÜNÜ ALDI

14. Bayındır Tıp Ödülleri sahiplerini buldu. Ödül Törenine Erciyes Üniversitesi damgasını vurdu. Rektör Prof. Dr. Keleştemur, ödülünü Ankara’da düzenlenen törende Bayındır Sağlık Grubu Genel Müdürü Doğan Sarban’ın elinden aldı.

Erciyes Üniversitesi Dahili Tıp Bölümü Kardiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Güngör Kaya, “Nörobilim” alanında yaptığı çalışmalarla 14. Tıp Ödülleri “Teşvik Ödülü”ne layık bulundu.
Türkiye özel sağlık sektörünün tıp alanındaki ‘tek bilim ödülü’ olma özelliğini taşıyan geleneksel ‘Bayındır Tıp Ödülleri’ 25 Kasım Pazartesi akşamı törenle sahiplerini buldu.
Türkiye’nin öncü ve köklü kuruluşlarından Bayındır Sağlık Grubu’nun 14 yıldır bir gelenek haline getirdiği tıp ödülleri bu sene de her sene olduğu gibi hizmet, bilim, teşvik ve araştırma dallarında verildi.
Erciyes Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, “Yılın Bilim Adamı” ödülüne Erciyes Üniversitesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Güngör Kaya ise “Teşvik Ödülü”ne layık bulundu.
Özel sağlık sektörünün tıp alanında ilk bilim ödülü olan ‘Bayındır Hastaneleri Tıp Ödülleri’nin 14.’sü JW Marriott Ankara / Angora Salonu’nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
İş Bankası iştiraki olan Bayındır Sağlık Grubu tarafından Türkiye Cumhuriyeti uyruklu tıp eğitimi almış bilim insanlarının tıp alanındaki seçkin araştırma, çalışma ve hizmetlerini kamuoyuna duyurmak ve bilimsel çalışmalarını teşvik etmek amacıyla düzenlenen ödüller, hizmet, bilim, teşvik ve araştırma desteği olmak üzere dört dalda veriliyor.
Törende, ‘’Hizmet Ödülü’’; Türkiye’de modern anlamda romatoloji dalının gelişmesine , Behçet Hastalığı, bağ dokusu hastalıkları, vaskülit, klinik araştırma metodolojisi alanında yaptığı bilimsel çalışmalar ve tıp eğitime olan üst düzey katkıları nedeniyle Prof. Dr. Hasan Yazıcı’ya Bayındır Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Rıza İhsan Kutlusoy tarafından verildi.
“Bilim Ödülü’’ ise özellikle kafa travmalarına bağlı nöroendokrin değişiklikler ve üreme endokrinolojisi alanlarında yaptığı, uluslararası literatürde üstün düzeyde ilgi bulan modern bilimsel çalışmalar nedeniyle Prof. Dr. Hasan Fahrettin Keleştimur’a Bayındır Sağlık Grubu Genel Müdürü Doğan Sarban tarafından takdim edildi.



Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”