YİNE BİZE HASRET, YİNE BİZE HÜSRAN VAR!

YİNE BİZE HASRET, YİNE BİZE HÜSRAN VAR!

Spor Toto Süper Ligin 26.haftasında temsilcimiz Kayserispor kendi saha ve seyircisi önünde ligin lideri ve renktaşı Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Günler öncesinden biletleri tükenen müsabakayı 30 bin taraftar izlerken Kayserispor maçı 3-1 kaybetti.

Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar ligi çeyrek final müsabakasında karşı karşıya geleceği rakibi Real Madrid’in Teknik Direktörü Jose Morinho’da, Kayserispor-Galatasaray maçını yakından takip etmek için Kadir Has Stadyum’unda yerini aldı. Yaklaşık 17 bin Galatasaray taraftarı da takımlarını desteklemek için maçtan saatler önce stadyuma akın etti.

 

KAYSERİSPOR 1-3 GALATASARAY

 

Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısının lideri Kayserispor ile lig lideri Galatasaray’ın mücadelesine sahne olan maça rakip takım Galatasaray hızlı başladı. Henüz maçın ilk dakikalarında Kayserispor kalesini abluka altına aldı. Galatasaray deplasmanda olmasına rağmen yaklaşık 17 bin kişiden oluşan taraftar desteğini de arkasına alarak henüz dakikalar 3’ü gösterdiğinde Hollandalı yıldızı Sneijder’in ayağından bulduğu gol ile 1-0 öne geçti. Kayserispor Mouche ve Sefa ile etili olmaya çalıştı. Dakikalar 22’yi gösterdiğinde Kayserispor’un Arjantinli oyuncusu Mouche’nin ceza sahası dışından vurduğu sert şut az fark ile auta çıktı. Bu pozisyonun hemen ardından dakikalar 23’ü gösterdiğinde Eboue ‘nin sağ kanattan ceza sahası içine yaptığı ortada boşta kalan Galatasaray’ın golcü oyuncusu Burak Yılmaz topa yarım vole vurarak kaleci Ertuğrul’un sağından topu ağlarla buluşturdu ve aradaki farkı 2’ye çıkaran isim oldu. Dakikalar 31’i gösterdiğinde Kayserispor’un gol silahı Bobo ikili mücadele sonrası rakibine yaptığı hareketten dolayı hakem Mete Kalkavan tarafından kırmızı kart ile cezalandırıldı. Sahada 10 kişi kalan Kayserispor, Mouche, Sefa ve Biseswar ile etkili olmaya çalışsa da ataklardan eli boş döndü. Maçın mutlak hakimi rakip takım Galatasaray olurken dakikalar bu kez 38’i gösterdiğinde yine sahneye Burak Yılmaz çıktı ve kendisinin ikinci takımının ise 3.golünü kaydederek durumu 3-0’a getirdi ve ilk yarı 3-0 sona erdi.

 

Maçın ikinci yarısına da iyi başlayan taraf konuk ekip Galatasaray oldu. Skor üstünlüğün vermiş olduğu rahatlık ile kontrolü elinde tutan Galatasaray temsilcimiz Kayserispor’a göz açtırmadı. Süper Lig’in ve Şampiyonlar Ligi’nin en golcü isimlerinden biri olan Burak Yılmaz maçın 2.yarısında da Kayserispor defansını zorlamaya devam etti. Karşılaşmanın 90.dakikasında orta alanda rakip Galatasaray kalesinde etkili olan Kayserispor da Biseswar ceza sahasında topu ağlara göndererek skoru 3-1 yaptı ve maçın sonucunu ilan etti. Bu sonuçla Kayserispor, 39 yıllık galibiyet hasretini de başka bahara bıraktı. Ligin ilk yarısında deplasmanda rakibine 3-0 mağlup olan Kayserispor sezonun 26.haftasında bu kez kendi sahasında lider Galatasaray’a yine boyun eğdi ve sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı.  (Haber: Taşkın SARIKAYA)

 



Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti