YİNE SON DAKİKADA KAÇAN GALİBİYET!

YİNE SON DAKİKADA KAÇAN GALİBİYET!

Spor Toto Süper Lig’in 14.haftasında sahasında Fenerbahçe’yi ağırlayan Kayserispor, son dakikalarda yediği golle sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı. Karşılaşmada Kayserispor adına oynanan oyun ilerisi için umut verdi.

Spor Toto Süper Lig’de şiddetle puana ihtiyacı olan sarı-kırmızılı temsilcimiz Kayserispor, ligin 14.haftasında şampiyonluk yarışında bulunan Fenerbahçe’yi ağırladı. Karşılaşmada mutlak gol pozisyonlarından yararlanamayan temsilcimiz, son dakikalarda yediği golle sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.

 

Kayseri Kadir Has Stadı'ndaki mücadelenin ilk yarısında iki takım da tam bir kontrol futbolu ortaya koydu. Defansta boşluk vermeyen Kayseri ve Fenerbahçe, uzun toplarda pozisyon bulmaya çalıştı. İlk yarının en önemli fırsatını 43.dakikada Kayseri, Bobo'yla yakalarken, Fenerbahçe Cristian ile 2 kez gole yaklaştı ama bunlarda Ertuğrul'u geçemedi.

 

KAYSERİSPOR 1-1 FENERBAHÇE!

 

İkinci yarı ise müthiş başladı. 46.dakikada atılan uzun topa hareketlenen Crsitian 2 defans oyuncusunu ekarte ettikten sonra çok kötü vurdu ve net bir fırsatı harcadı. 55'te Cristian bir kez daha çok net bir fırsatı daha harcadı. Bu dakikadan sonra ev sahibinin net pozisyonları gelmeye başladı. Önce Bobo ile Volkan'ı geçemeyen sarı-kırmızılılar, maçtaki en net fırsatını 65'te Cleyton ile buldu ama bomboş pozisyonda yine Volkan devleşti. Net pozisyon kaçırma yarışına 76.dakikada Sow da katıldı. Son haftaların yıldızı bomboş durumda topu auta attı ve takımını öne geçirme fırsatını kullanamadı. Birçok pozisyonu kullanamayan Kayserispor, 84.dakikada golü buldu. Hızlı atakta maçın yıldızlarından Bobo, ceza sahası dışından çok sert vurdu ve takımını öne geçirdi. Türkiye kariyerinde Fenerbahçe'ye attığı gollerle dikkatleri çeken Brezilyalı, sarı-lacivertli ekibi yine boş geçmedi. Fenerbahçe'nin bu gole cevabı da 88.dakikada geldi. Orta sahada kazanılan serbest vuruşta Stoch'un ortasına çok iyi yükselen Kuyt, skora dengeyi getiren isim oldu. Karşılaşmada başka gol olmadı ve iki takım da 1 puanla yetinmek zorunda kaldı.

 

ÖZHASEKi, “BU TAKIM ÜZERİNDE ISRAR ETMEK LAZIM”

 

Karşılaşma sonrası Fenerbahçe’yi ellerinden kaçırdıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, “Şanssız bir gol yedik. Çıkıp o kafayı vurdurmasak demek ki maçı biz kazanacağız. Genç bir takımız ve istikrarı yakalayamıyoruz. Ama bu takım üzerinde ısrar etmek lazım. Gayet iyiler, çalışıyorlar. İnşallah sonu iyi olur.” şeklinde konuştu. (Haber: Mustafa GÜRBÜZ)

 



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti