YÖK BAŞKANI ÇETİNSAYA ERCİYES’TE GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ.

YÖK BAŞKANI  ÇETİNSAYA ERCİYES’TE GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ.

Çetinsaya Erciyes’te gündemi değerlendirdi. Sevgili mizleyiciler; Tatil için ilimizi seçen Yüksek Öğretim Kurumu Başkanı Gökhan Çetinsaya Erciyes Dağında yaptığı değerlendirmede özel üniversitelerin, üniversite sistemine yeni bir çeşitlilik

Tatil için geldiği ilimizde  Ercisye Dağına çıkarak beyazın büyüsü ile kucaklaşan  Yüksek Öğretim Kurumu Başkanı Gökhan Çetinsaya   yaptığı değerlendirmede  özel üniversitelerin sayısının her geçen gün artmasını olumlu bulduğunu belirtti. Prof.Dr. Çetinsaya, "Kayseri'deki örneklerine de baktığınızda, aslında her bir üniversite, üniversite sistemimize yeni bir farklılık getiriyor. Yeni bir çeşitlilik getiriyor. Diğer üniversitelere örnek oluyor. 2023 hedeflerine baktığımızda, Türkiye'deki genç nüfusun gelişimine baktığımızda daha yürüyecek çok yolumuz var. Önemli olan kaliteli kurumlar inşaa edebilmek o bakımdan da Kayseriyi tebrik ediyorum" diye konuştu.
Prof.Dr. Gökhan Çetinsaya, Erciyes Kayak Merkezi'ni ve yapılan yeni tesisleri çok beğendiğini de ifade edip, beğenisini  şu sözlerle dile getirdi…
"Dün Kayseri'de Erciyes Üniversitemizi ziyaret ettik. Erciyes Üniversitesi senatosunda toplantı yaptık. Üniversitemizde yeni açılan merkezlerimizi gezdik. Daha sonra da Kayseri'deki diğer üniversitelerimizi kısa da olsa ziyaret ettik. Çok güzel bir gün geçirdik. Üniversiteler arasından gayet gelişmiş gayet ileri seviyede işbirliği var. Bu günde Erciyesin havasından suyundan istifade etmek için buradayız. Gördüklerim gerçekten heyecan verici. Yapılan yatırımları, yapılan tesisleri görünce o bakımdan ben tüm emeği geçenleri tebrik ediyorum. Gerçekten eğer tanıtımı yurt içinde ve dünyada da yapılabilinirse buranın dünya çapında örnek bir tesis olacağını görüyorum. Ayrıca da iftihar ediyorum. Üniversite öğrencileri dahil herkes burada bu tesislerden yararlanıyor. O bakımdan tekrar tüm emeği geçenleri tebrik ediyorum."
 Çetinsaya, "Odtü'de yaşanan öğrenci olayları" ile ilgili soruyu ise "Şimdi tatildeyim. Tatil için Erciyes'e geldim" diyerek  cevaplamaktan kaçındı….

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor