YÖNETİM OYUNCULARI UYARDI!

YÖNETİM OYUNCULARI UYARDI!

Spor Toto Süper Lig’in 30.haftasında deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne 1-0 mağlup olan temsilcimiz Kayserispor’da moraller yeniden bozuldu. Temsilcimiz Samsun maçıyla nefes almak istiyor.

Olimpiyat Stadı’nda alınan 1-0’lık mağlubiyetle 37 puanda kalan Kayserispor düşme hattının sadece 5 puan üzerinde bulunuyor. 31.haftada sahasında Samsunspor’u ağırlayacak olan temsilcimiz o maçı kazandığı halde matematiksel olarak ligde kalmayı garantileyecek. Geride kalan 30 hafta sonunda beklenen performansı sergileyemeyen ve inişli çıkışlı bir grafik sergileyen sarı-kırmızılı temsilcimiz Kayserispor’da yönetim oyuncuları sert bir dille uyardı. Bir an önce toparlanmaları gerektiğini belirten Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu “Kayserispor bu değil. Düşmemeye oynayan bir takım olmak istemiyoruz. Oyuncularımız da bunun en kısa zamanında farkına varsalar iyi ederler. Son zamanlardaki başarılı grafiğimize hiç yakışmayan sonuçlar alıyoruz. Ama en kısa zamanda yeniden hak ettiğimiz yerde olacağız.” şeklinde konuştu.

 

ŞOTA “FUTBOLUN ADALETİ YOK”

 

Teknik Direktör Şota’da kötü oynamadıklarını ancak kötü sonuçlar aldıklarını futbolun adaletsiz olduğunu belirterek “Rakiplerimiz iyi de oynasa kötü de oynasa maçlarını kazanıyor. Biz iyi oynadığımız maçlarda bile şansızlıklarla hakem hatalarıyla puan alamıyoruz. Buna kısa zamanda çare bulmamız lazım. Ligin bitmesine çok az bir zaman kaldı. Artık yapılacak hataların telafisi olmayacak” ifadelerine yer verdi. (spor servisi)

 



Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı

Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı