YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI´NDA

YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI´NDA

60 İLDEN KATILIM VAR

Kayseri Dünya Ticaret Merkezi´nde 60 ilin lezzetlerinin sunulduğu gıda, hediyelik eşya, mobilya ürünleri ve giyim tekstil ürünlerin yer aldığı Yöresel Ürün Fuarı kapılarını çalgılı türkülü açtı.

KAYSERİ Dünya Ticaret Merkezi´nde 60 ilin lezzetlerinin sunulduğu gıda, hediyelik eşya, mobilya ürünleri ve giyim tekstil ürünlerin yer aldığı Yöresel Ürün Fuarı kapılarını çalgılı türkülü açtı.

Sun Fuarcılık tarafından düzenlenen 8´nci Yöresel Ürünler Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı. Bu yıl ilk defa hediyelik eşya, mobilya ürünleri ve giyim tekstil ürünlerinin de bulunduğu fuara Şanlıurfa, Trabzon, Erzurum, Malatya başta olmak üzere 60 şehirden yaklaşık 250 firma katıldı. Farklı illere ait lezzetlerin yarıştığı fuar 31 Aralık´ta sona erecek. ´Sizin oranın nesi meşhur´ sloganıyla açılan fuarın ilk gününde Şanlıurfa´nın yöresel lezzetleri olan çiğ ve içli köftenin satıldığı standa ziyaretçilere Şanlıurfa türkülerinin söylendiği ´Sıra gecesi´ yapıldı. Fuar organizasyonu yöneticisi Mehmet Saçmacı, şöyle dedi:

"Yöresel lezzetlerin, en kaliteli tekstil ürünleri ve hediyelik eşyaların yer aldığı 8´inci fuarımıza 60 farklı ilden katılımcı geldi. Ülkemizin farklı yörelerindeki ürünlerin sergilendiği fuarımızda vatandaşlara en taze ürünler en uygun fiyatlarla garantili şekilde sunulmaktadır. Düzenlediğimiz fuara sadece Kayseri´den değil çevre illerden de geniş katılımlı ziyaretçi gelmektedir."


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ