YOZGATLILAR FEDERASYONU´NDAN

YOZGATLILAR FEDERASYONU´NDAN

DENİZ ÇAĞAN´A DESTEK

Çağan Medya Genel Müdürü Deniz Çağan AK Parti Milletvekili aday adaylığını Yozgatlılar Derneği´nde düzenlediği basın toplantısı ile açıkladı. Kayseri Yozgatlılar  Derneği Başkanı  Metin Sarıaslan hemşehrileri olan Deniz Çağan´a her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Basın toplantısı öncesinde konuşan Kayseri Yozgatlılar Derneği Başkanı Metin Sarıaslan yıllarda derneğimizin maddi ve manevi sıkıntılarını çeken dernek işlerinin nasıl ilerlediğini bilen yaklaşık 20 yıl derneğimizin başkanlığını ve onursal Başkanı olan Mustafa Çağan´ın oğlu Deniz Çağan´ın milletvekili aday adayı olmasından dolayı büyük mutluluk duyduk. Biz de kendilerine 250 bin Yozgatlı´nın desteğini vereceğiz, dernek ve federasyon olarak Çağan´ın yanandayız? diye konuştu.

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Yusuf Aydoğdu da  ?Kayseri Yozgatlılar Federasyonu olarak 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı Sistemi ve Milletvekilliği seçimlerinde Federasyonumuz ve Kayseri´de yaşayan Yozgatlı hemşerilerimiz ile birlikte tek adayımızın Deniz Çağan olduğunu bildirir, bütün desteğimizle milletin vekili olması yönünde çalışacağımızın altını çizeriz? diye konuştu.

Milletvekili aday adayı Deniz Çağan da  Biliyorum ki bizler böyle kenetlendiğimiz sürece hiçbir engel önümüzde duramayacaktır. Yozgat´lı Der-nekler Federasyonu olarak Kayseri´de çok geniş bir kitleyi temsil ediyoruz. Bu noktada Yozgatlı hemşehrilerimin bana olan desteklerini yanımda hissetmek ayrı bir güç veriyor. Bu bağlamda aday adayı oldum? diyerek şöyle konuştu:

?Türkiye, 2023 hedefine AK Parti´nin vizyon ve misyonunda barış ve güven içerisinde ulaşmayı hedeflemiştir. Türk Milleti her platformda olduğu gibi yapılacak 24 haziran seçimlerinde de dünyaya bir kez daha demokrasi dersi verecektir.   Çok farklı bir süreç yaşıyoruz. Bunun adı ne bir erken seçim, ne de bir baskın seçimdir. 24 Haziran´daki seçimler, bunların çok ötesinde. Dolayısıyla çok hızlı bir tempoda çalışma programı yürüteceğiz.

Yaklaşık 15 yıllık gazetecilik mesleğime bağlı olarak tecrübe ve bilgi birikimlerimi bölgemin sorunlarının çözümü için kullanmak, hem Kayseriyi hem de Kayseri´de yaşayan Yozgatlı hemşerilerimi layıkı ile temsil etmek amacıyla aday adayı oldum.

Kurulduğu günden bu yana üyesi olmaktan şeref duyduğum AK Parti´den aday adayı olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bir dünya lideri olan Cumhurbaşkanı-mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın vizyonu ve talimatları doğrultusunda her zaman Kayseri ve ülkem için özveriyle çalışmaktan ve bu cennet vatana hizmet etmekten büyük onur ve gurur duyacağım.? 

HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı