Yukatel Kasyerispor’da Sivas hazırlıkları

Yukatel Kasyerispor’da Sivas hazırlıkları

Pektemek ile yollar ayrılacak mı?

Süper Lig’de oynadığı karşılaşmalarda gol yollarında yabancı oyuncusunu tercih eden Yukatel Kayserispor yerli oyuncusu ile yol ayrılığı yaşamak üzere. Golcü oyuncu Mustafa Pektemek forma şansını fazla bulamadığı için sezon arasında sarı-kırmızılılarla yol ayrışığı yaşayacağı iddia edildi.

Süper Lig’de transfer yasağı nedeniyle futbolcularla sezon başında anlaşmalar yapan Yukatel Kayserispor’da Sivasspor maçı hazırlıkları devam ediyor. Futbolcular bu önemli maç sonrasında verilecek olan ara ile kısa bir süre dinlenecekler. 

Sezon arasında açılacak olan transfer dönemi için geri sayım devam ederken Yukatel Kayserispor’da gol yollarında zaman zaman forma şansı bulan Mustafa Pektemek hakkında nemli bir haber spor kamuoyunda konuşulmaya başladı. TFF 1. Lig'in İstanbul temsilcisi Eyüp’ün, Yukatel Kayserispor'da forma giyen Mustafa Pektemek ile prensip anlaşmasına vardığı ve sezon arasında bu takımın formasını giyeceği iddia edildi. 

Bu sezon Süper Lig'de Yukatel Kayserispor ile 12 karşılaşmada forma giyen Mustafa Pektemek, gol sevinci yaşayamadı. 34 yaşındaki oyuncu 2 karşılaşmada ilk 11'de oynarken toplam 233 dakika forma giyme şansı yakaladı. 34 yaşındaki futbolcu Kayserispor ile bu sezon tek golünü Ziraat Türkiye Kupası'nda attı. Çıktığı 2 karşılaşmada ilk 11'de başlayan Mustafa Pektemek, 170 dakika forma giydi ve 2 gol, 1 asist yaptı.

Haber. Mustafa Gürbüz



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’