Yukatel Kayserispor, ‘Ciro’yu takip ediyor

Yukatel Kayserispor, ‘Ciro’yu takip ediyor

Süper Lig’de bu sezon sağlam adım atmak isteyen ve transferler konusunda da ince eleyip sık dokuyacak Yukatel Kayserispor’da yönetim giden oyuncular yerine yenilerini getirmek için görüşmelerine devam ediyor. Bu bağlamda görüşme yapılan isimlerden birisi de İtalyan futbolcu Ciro oldu.

Yeni sezonda etkili bir takım oluşturma hedefi ile yola çıkılan ve teknik direktörün belirlenmesinden sonra oyuncularla görüşmelere başlayan Yukatel Kayserispor’da Başkan Berna Gözbaşı gol yollarında etkili olacak isimler için arayışını sürdürüyor.

Kiralık olarak giden isimlerin dönüşü ile kadroda bir seçim yapması gereken Teknik Direktör Ömer Erdoğan’ın yeni isimler için bir liste verdiği ve bu listeye göre yeni dönem çalışmalarının şekilleneceği ifade edildi. Bu bağlamda santrafor mevkiinde görev yapan ve İtalya’da etkili bir isim olan Ciro İmmobile ile sarı-kırmızlıların ilgilendiği iddia edildi.

32 yaşında 1,85 boyundaki oyuncunun Avrupa’da birçok takımda forma giydiği ve son olarak Sevilla da oynadığı öğrenildi. Futbolcu için görüşmeler yapan Başkan Gözbaşı’nın son kararını ise teknik direktör Ömer Erdoğan ile yapacağı görüşme sonrasında vermesi bekleniyor.

Haber: Mustafa Gürbüz     



Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti