YÜKSEK İRTİFA MERKEZİ’NDE SON DURUM

YÜKSEK İRTİFA MERKEZİ’NDE SON DURUM

CINGI, “TAMAMLANDIĞINDA EMSALSİZ OLACAK”

Erciyes’te yapımı devam eden  Yüksek İrtifa Merkezi’ne ilişkin açıklmalarda bulunan Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı, ‘Tamamlandığında emsalsiz tesislere sahip olacağız’ dedi.

Erciyer artık sadece kış turizmcilerinin merkezi olmayacak. Yapımı devam eden Yüsek İrtifa Merkezi ile yaz turizminin de vazgeçilmezi olacak.

Yaz aylarında açılan futbol sahalarına 6 tane daha eklenecek. Aynı zaman spor salonu ve atletizm pistine de sahip olacak merkezde olimpik havuzların eklenmesiyle tam anlamıyla sporun merkezi olacak.

Yüksek İrtifa Merkezi’nin son durumuna ilişkin açıklamalarda bulunan Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı, şöyle dedi: “Hemen hemen neticelendi. Zannediyorum, yakında da 6 futbol sahası için ihaleye çıkılacak. Spor salonu ve atletizm pisti de bu sahalarla beraber yapılacak. Erciyes’te kış sezonu biter bitmez inşaatına başlanacak. Artık yetişebildiğimiz kadar yazı kurtarmaya çalışacağız. Yüksek İrtifa Kamp Merkezimiz için sadece yüzme havuzlarımız eksik kalıyor. Spor bakanlığımız ve büyükşehir belediyemiz bu havuzlar içinde teşebbüste bulunacaktır. 1800 metrede, Hacılar kavşağına yakın bir noktada emsalsiz yüksek irtifa kamp komplesine sahip olacağız. Bundan sonra ise spor turizmini Dünya’ya tanıtmaya çalışacağız.”

Haber: Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak