ÖĞRENCİLERİN VAZGEÇİLMEZİ YÜZME KURSU

ÖĞRENCİLERİN VAZGEÇİLMEZİ YÜZME KURSU

YURDAKUL, ?AİLELERİMİZ ÇOCUKLARINI KURSLARIMIZA YÖNLENDİRMELİ? ...

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan ?Yaz Spor Okulları´, eğitimlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Kursların en çok ilgi gören ve her geçen gün öğrenci sayısını arttıran kurs ise yüzme branşı oldu.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü´nün açmış olduğu ?Yaz Spor Okulları´na olan ilgi gün geçtikçe artıyor. Kurs sürecinde başarılı olan çocuklar, yıl boyunca stil ve performans kurslarına devam ediyor.
Profesyonel olma yolunu çocuklara açan ?Yaz Spor Okulları´nın en çok ilgi ve beğeni toplayan kursu, yüzme oldu. Kötü alışkanlıklardan da uzak kalan çocuklar, sıcak havaların etkisini havuza girerek atıyor. Antrenör Çiğdem Yurdakul nezaretinde yüzme öğrenen çocuklar, zorlansalar da keyifli dakikalar yaşıyor.
Yüzme kursunun aşamaları anlatan ve kurslara büyük küçük herkesi davet eden Yüzme Antrenörü Çiğdem Yurdakul, şunları söyledi: ?7-16 yaş arası bütün öğrencilerimizi alıyoruz. Toplamda sekiz dersimiz var, ilk dersimizde, suda nefes alma, ayak çırpma, bord da ilerleme sonrasında kulaç, sırt üstü, atlama gibi eğitimleri 8 aya sayarak tamamlıyoruz. Bir ay geçtikten sonra eğitimini iyi yapan öğrencilerimizin hepsini bilenler grubuna aktarıyoruz orda da stil eğitimlerimiz devam ediyor. Daha sonrasında stil eğitimleri de tamamlandıktan sonra çocuklarımızı performans gruplarına geçirmeye çalışıyoruz. Orada da artık tamamen yarışlar için hazırlanıyorlar. Şuan çok yoğunuz zaten yaz aylarında ekstra bir yoğunluk oluyor ama ben velilerimize şunu tavsiye ediyorum. Bizim kurslarımız yıl boyu açık, yıl boyu gelebilirler, sadece yaz için düşünmesinler yüzmeyi kışları da var. İyi olan ve seven öğrencilerimiz kış dönemleri de devam ediyorlar zaten. Yetişkin gruplarımız da var burada çocuklarını getiriyorlar, eğitimlerini görüyorlar daha sonra çıkışta hemen kendileri de kayıt olmak istiyorlar. Biz de yönlendiriyoruz, zaten onlar için de yetişkin saatlerimiz var. O saatlerde de onlarla birlikte de kurslarımızı yapıyoruz. Şuan biliyorsunuz, dışarıda olan olaylar belli çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan kurtarmak için lütfen spora yöneltelim. Başka kötü alışkanlıklardan, kötü arkadaşlıklardan korumasını sağlayacak çevresi değişecek, bu yüzden herkesi davet ediyorum.?

Haber: MURAT TURP



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı