ZAFER BAYRAMI

ZAFER  BAYRAMI

COŞKUYLA KUTLANDI ?

30 Ağustos Zafer Bayramı´nın 95. Yılı coşku ile  kutlandı. Törenlere ev sahipliği yapan Vali  Süleyman Kamçı günün anlam ve önemine dair yaptığı değerlendirmede, ?30 Ağustos, bu memleketin varlığı, dirliği ve birliği için canı pahasına mücadele ettiğinin göstergesi ve kurtuluşumuzun simgesi olan güzel bir bayramdır? ifadesini kullandı?

Ecdadımızın düşmanı denize dökerek kazandığı şanlı zaferin 95. yılındaki coşkulu kutlamalar tüm yurtta, dış temsilciliklerde ve yavru  vatan Kıbrıs´ta gerçekleştirilirken, ilimizdeki kutlamalar  Atatürk Anıtı´na çelenk konulmasıyla  start verdi?  Kutlamalar kapsamında ilk Kayseri  Valiliği, Garnizon Komutanlığı ve Büyükşehir Belediyesi´ne ait  çelenkler Atatürk anıtına  bırakılıp  saygı duruşunda bulunuldu? Çelenk takdim törenine Vali Süleyman Kamçı, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke ve  Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Serdar Altuntuğ ve ilimiz protokol mensupları iştirak ettiler?

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından etkinlikler valilik makamında tebriklerin kabulüyle devam etti. Vali  Kamçı tek tek tebrikleri kabul etti.

Tebrikleri kabulün ardından  yeniden  tören alanına dönen protokol  mensupları başta Vali Kamçı olmak üzere Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Taner Yıldız, Hülya Atçı Nergis, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Serdar Altuntuğ, diğer protokol mensupları ve Sivil Toplum Kuruluşları ile Siyasi Parti Temsilcileri gerçekleştirilen gösterileri ve geçit törenini  izlediler?

Geleceğimizin teminatı genç yüreklerin sergilediği halk oyunları gösterileri herkesi coştururken, Mehmetçiklerin  şiirler eşliğinde  gerçekleştirdikleri geçit töreni  herkesi gururlandırdı?

Gazilerimiz ve STK temsilcilerinin geçişi de alkışlarla karşılanırken  tören sonrası günün anlam ve önemine dair medya  mensuplarına  değerlendirmede  bulunan Vali Süleyman Kamçı, "Ülkemizde 30 Ağustos Zafer Bayramı´nın yeri önemlidir. Türk silahlı Kuvvetlerimiz Türk Milletinin bağrından çıkan güzel bir ordudur. 30 Ağustos, bu memleketin varlığı, dirliği ve birliği için canı pahasına mücadele ettiğinin göstergesi ve kurtuluşumuzun simgesi olan güzel bir bayramdır. Arkadaşlarımızın bu vesile ile 30 Ağustos Zafer Bayramı´nı kutluyorum. Memleketimizde olumsuz anlamda yaşadığımız geçen seneki hain darbe girişimi gibi olayların hiçbir şekilde olmaması en büyük temennimizdir. Olmaması içinde gerekli önlemler alınıyor. Her şeye rağmen Türk Silahlı Kuvvetlerimizin içine sızmış olan hainlerin yapması, Türk Silahlı Kuvvetlerimize hiçbir şekilde leke sürmez. Bunu böyle kabul etmek lazım. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz bizim için onur simgesidir" ifadelerini kullandı.

AK Parti Milletvekili Taner Yıldız´da  değerlendirmesinde, ?30  Ağustos Zafer Bayramı´nı tüm Kayseri halkıyla birlikte kutladık. Türk Milleti her türlü zorlukları yenmeyi başarmıştır, 30 Ağustos Zaferi bunun en önemli somut örneklerinden bir tanesidir. Şu anda terör örgütleri  FETÖ, DEAŞ ve  PKK´nın dünyadaki bütün terör örgütlerini hedefi haline gelmiş bulunuyoruz. 30 Ağustosları aşan bu millet, bu terör örgütlerini hayli hayli aşacaktır. Türkiye´nin geleceğinden ümidini kestirmek isteyenlere hiçbir şekilde müsaade etmeyeceğiz, Türkiye´nin geleceği aydınlıktır? diye konuştu.

Haber: Süleyman Erdoğan



“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor