ZEHİR TACİRLERİ´NE

ZEHİR TACİRLERİ´NE

CEZA YAĞDI?

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekiplerinin uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda yakalanan ve bu suçtan tutuklu yargılanan üç sanık hakim karşısında hesap verdi? Mahkeme heyeti zehir tacirlerine ceza yağdırarak toplam 30 yıl 11 ay hapis cezası verildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin geçtiğimiz aylarda uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerin ev ve araçlarında ve üst aramalarında yapılan aramalarda 33 gram metamfetamin, 1 fişek bonzai, 4 adet alüminyum folyo ve hassas terazi ele geçirildi. Şüphelilerden 25 yaşındaki C.E. ve 33 yaşındaki Y.B. tutuklanarak demir parmaklıklar ardına gönderilirken 30 yaşındaki H.E. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalmıştı?

Zanlılar Kayseri 5. Ağır Ceza Mahkemesi´nde görülen davada hakim karşısında hesap verdi? Tutuklu sanıklar C.E. ile Y.B. ve tutuksuz sanık H.E. ile avukatlar hazır bulundu. Tüm sanıklar üzerlerine atılı uyuşturucu ticareti suçunu işlemediklerini belirterek beraatlarını talep ettiler.Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuklu sanık C.E.´ye ´uyuşturucu madde ticareti yapma´ suçundan 10 yıl 5 ay hapis, 20 bin 850 TL adli para cezası, tutuklu sanık Y.B.´ye aynı suçtan 10 yıl hapis, 20 bin TL adli para cezası verirken, tutuksuz sanık H.E. ise beraat etti.

Ayrıca 3. Ağır Ceza Mahkemesi´nde tutuklu yargılanan R.B. isimli sanığa mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu ´uyuşturucu madde ticareti yapma´ suçundan 10 yıl 6 ay hapis cezası verdi. Böylece 3. ve 5. Ağır Ceza Mahkemeleri´nde yargılanan 3 sanığa ´uyuşturucu madde ticareti yapma´ suçundan toplam 30 yıl 11 ay hapis cezası verildi?



Firari emniyet müdürü gizli geçitten kaçarken yakalandı

5 DEAŞ’lı yakalandı

Çalıntı otomobilden uyuşturucu ele geçirildi

Yabancı uyruklu şahsı bıçaklayarak öldürdü

işçi servisi tarlaya girdi: 1 ölü, 5 yaralı

Torbacılara 52 personelle şafak operasyonu

3 kişinin öldürüldüğü olayın davasına devam edildi

Koltuğun arkasında yakalandı

102 polis ile operasyon: 13 gözaltı

32 yıl hapis cezası bulunan firari şahıs yakalandı

Aranan şahıs polisten kaçamadı

Ağacı söken 4 kişiye ceza

Kendini asarak yaşamına son verdi

19 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan hırsız çatıda yakalandı

Kayseri’de çeşitli suçlardan aranan 3 şahıs yakalandı

Kayseri'de tarihi eser operasyonu: haç motifli anahtar ele geçirildi