ZEHİR TACİRLERİ´NE GEÇİT YOK!

ZEHİR TACİRLERİ´NE GEÇİT YOK!

3 FARKLI OPERASYONDA 4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI ?

3 FARKLI OPERASYONDA 4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI?

Zehir tacirlerine göz açtırmayan Kayseri polisi  yeni başarılara imza atmaya devam ediyor?   İl Emniyet Müdürlüğü   Narkotik  Şube Ekiplerince önceki  gün ilimizin 3 farklı noktasında   gerçekleştirilen   uyuşturucu operasyonunda 5 kişi gözaltına alınarak haklarında  işlem başlatıldı?

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü  ekiplerince  uyuşturucu ticareti yaptıkları  yönünde  istihbarak aldıkları  zanlılara  yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, Erkilet Havalimanı´ndaki kontrollerde 26 yaşındaki A.G. ve  23 yaşındaki  K.Y.´nın  üzerlerinde  6 paket halinde 85 gram kubar esrar ve 1 paket içinde 90 gram reçine esrar olduğu değerlendirilen madde ele geçirildi. Olayla ilgili A.G. ve K.Y. gözaltına alındı.

Bir diğer  operasyon  ise  Battalgazi Mahallesi´nde  gerçekleştirildi?   Bu operasyon da da  uyuşturucu satıcısı  22 yaşındaki  S.D. yakalanarak göz altına alşındı. Zanlının üzerinde ve evinde 6 fişek halinde satışa hazır 3.80 gram bonzai ve 1 pakette 6.50 gram bonzai ele geçerildi. S.D. gözaltına alındı. Battalgazi Mahallesi´ndeki başka bir uyuşturucu operasyonunda da 17 yaşındaki  M.A.  ve 35 yaşındaki  Y.S.  yakalandı. Zanlıların üzerlerinde, araçlarında ve evlerinde, bir miktar bonzai ve metamfetamin ele geçirildi. Y.S., ´Uyuşturucu ticareti yapmak´ suçundan işlem yapılarak gözaltına alındı.

Operasyonlarda gözaltına alınan 5 şüpheli, Emniyet Müdürlüğü´ndeki işlemlerin ardından hakim karşısına  çıkartılmak üzere  adliyeye sevk edildi.



Firari emniyet müdürü gizli geçitten kaçarken yakalandı

5 DEAŞ’lı yakalandı

Çalıntı otomobilden uyuşturucu ele geçirildi

Yabancı uyruklu şahsı bıçaklayarak öldürdü

işçi servisi tarlaya girdi: 1 ölü, 5 yaralı

Torbacılara 52 personelle şafak operasyonu

3 kişinin öldürüldüğü olayın davasına devam edildi

Koltuğun arkasında yakalandı

102 polis ile operasyon: 13 gözaltı

32 yıl hapis cezası bulunan firari şahıs yakalandı

Aranan şahıs polisten kaçamadı

Ağacı söken 4 kişiye ceza

Kendini asarak yaşamına son verdi

19 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan hırsız çatıda yakalandı

Kayseri’de çeşitli suçlardan aranan 3 şahıs yakalandı

Kayseri'de tarihi eser operasyonu: haç motifli anahtar ele geçirildi