ZEKİ YAVRU TRANSFERİNDE

ZEKİ YAVRU TRANSFERİNDE

MUTLU SON!

 Teknik Direktör Tolunay Kafkas´ın takımın başına gelmesinin ardından transferin hızlı takımı haline gelen Kayserispor, Trabzonsporlu Zeki Yavru ile 1 yıllığına anlaşma sağladı. Yavru, kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreni ile kendisini Kayserisporlu yapan imzayı attı.

KAYSERİSPOR, ZEKİ YAVRU İLE 1 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI

Kayserispor´da transfer harekâtı sürüyor. Sarı-kırmızılı ekip, Trabzonsporlu Zeki Yavru ile 1 yıllığına anlaştı. Yavru, kulüp tesislerinde düzenlenen tören ile kendisini Kayserisporlu yapan imzayı attı. İmza töreninde Kulüp Başkanvekili Oğuz Ortaköylüoğlu´da hazır bulundu.

ORTAKÖYLÜOĞLU, ?TAKIMA KATKI SAĞLAYACAK OYUNCU TRANSFER ETTİK?

İmza töreni öncesi konuşan Kulüp Başkanvekili Oğuz Ortaköylüoğlu şunları söyledi: ?Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Bugün kadromuza kattığımızı Zeki Yavru´nun imza törenini gerçekleştiriyoruz. Oyuncumuzu Trabzonspor´dan 1 yıllığına kadromuza katıyoruz. Bu yıl güçlü, hırslı ve rekabetçi bir kadro kurma peşindeyiz. Oyuncumuzun da bu kadro içerisinde, çok önemli bir rol oynayacağına inancımız tamdır. Hocamızın da çok istediği bir transferdi. İnanıyoruz ki, oyuncumuz performansı ile takımımıza büyük katkılar sağlayacaktır. Transferin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor ve oyuncumuza başarılar diliyorum.?

YAVRU, ?BURADA OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM?

Yeni transfer Zeki Yavru ise şöyle konuştu: ?Bugün burada olmaktan dolayı çok mutluyum. İlk defa hayatımda gurbete çıkıyorum. Benim bu bir ilk ama unutulmayacak bir ilk oldu. Alışma sürecim biraz zaman alacak ancak burada herkes tanıdık. Hocamızla da daha önceden çalışmıştım. İnsanların yaklaşımı çok sıcak ve çok güzel bir ortam var. Maçada 2-3 gün kaldı. İlk maçımızı kazarak, iyi başlangıç yaparız.?

Konuşmaların ardından Zeki Yavru, kendisini 1 yıllığına Kayserisporlu imzayı attı ve basın mensuplarına poz verdi. (SPOR SERVİSİ)



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak