ZEKİ ORHAN CHP İL BAŞKANI ADAYLIĞINI AÇIKLADI

ZEKİ ORHAN CHP İL BAŞKANI ADAYLIĞINI AÇIKLADI

CHP İl Başkanlığı adaylığını açıklayan Zeki Orhan, çok uzun zamandır partinin iyi yönetilmediğini düşündüğü ve bu nedenle CHP'nin Kayseri'deki oylarında düşüş kaydettiğine inandığı için aday olmaya karar verdiğini söyledi.

CHP İl binasında adaylığını açıklayan Zeki Orhan, Kayseri'de partimiz uzunca bir zamandır iyi yönetilmemiş, parti içine kapatılmış, partililer küstürülmüş ve CHP'nin oyları Kayseri'de Türkiye oy oranının yarısına bile ulaşamamıştır. Uzunca bir zamandır güçlükle milletvekili çıkartabilmiş, Kayseri genelinde hiç il meclisi üyesi çıkartılamamış, merkez ilçelerin hiç birinde de bir tek bile belediye meclis üyesi çıkartamamıştır. Böylesi iç karartan bir tablo karşısında üzüntüye kapılmamak mümkün değildir.” diye konuştu.
Hepimizin çok iyi bildiği gibi ülkemizin bu günü halkımızın çoğunluğu için gittikçe bir kabusa dönüşmekte ve gelecek günler ise bu günlerimizi mumla aratacak kadar karanlık görülmektedir. İktidarda bulunan AKP dilinden düşürmediği ileri demokrasi adına basını susturmuş, üniversiteleri görmeyen, duymayan, konuşmayan üç maymuna çevirmiş, parlamentoyu, muhalefeti dışlayarak, siyasal çıkarlarına alet ederek çoğunluk tahakkümü altında amaç dışı çalıştırmaya başlamıştır.” diyen Orhan, ülkeyi bu ortamdan çıkaracak tek kurtuluşun CHP olduğunu ifade etti.
Orhan, il başkanı seçilmesi durumunda, parti içi demokrasiyi etkin hale getireceğini, partililer arasında ayrım yapmayacağını, kadın ve gençlik kollarına önem vereceğini, her ayın bir haftasını ilçelere ayırarak onların sıkıntılarını dinleyeceğini, her ilçeden faaliyet raporu isteyerek çalışmaları sürekli denetleyeceğini, partililerin partiyle olan bağlarını güçlendirmeye çalışacağını belirtti.



Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı