ZİRVEDE BAŞKAN ADAYLIĞI AÇIKLAMASI

ZİRVEDE BAŞKAN ADAYLIĞI AÇIKLAMASI

ERSAN BAŞAR, DAĞCILIK FEDERASYONU BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanlık seçimi, 6 Kasım´da yapılacak. Seçimler öncesinde Başkan Adayı Ersan Başar, adaylık açıklamasını Erciyes´in zirvesinde yaptı.
Türkiye Dağcılık Federasyonu seçimli genel kurul süreci devam ediyor. Başkan adayı olmak isteyen delegeler, liste çalışmalarına başladı. Başkan adayları içerisinde yer alan Ersan Başar ise adaylığını Erciyes zirve tırmanışında açıkladı.
Erciyes´in dağcılık sporuna katkısının büyük olması nedeniyle, başkan adaylığı açıklamasını zirvede yapmayı uygun gördüğünü dile getiren Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkan Adayı Ersan Başar şöyle dedi: ?Erciyes Dağının zirvesindeyiz. Saat 06:05. Kayseri Türk Dağcılığı açısında çok önemli bir şehir. Erciyes Dağı önemli bir dağ. Türkiye´deki dağcılık aktiviteleri burada başladı. Burada kulüpler ve il temsilciliği faal şekilde çalışıyor. 250´nin üzerinde sporcu, tırmanışa katıldı. Bu çok önemli bir rakam ve her gün yaz döneminde bu sayıya ulaşılıyor. Ülkemizde birçok yerde dağcılık yapılıyor burası önemli dağcılık merkezlerinden biri. Bundan dolayı 6 Kasım 2016 tarihinde yapılacak olan Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanlık seçimlerinde adaylığımı buradan açıklıyorum. Çalışma arkadaşlarımızla birlikte bu dağcılık başkanlığı seçiminin hayırlı olmasını diliyorum. Gelecekte çok güzel hedeflerimiz var. Umarız bunları başarıyla gerçekleştiririz. Ülke dağcılığımızı en üst seviyeye ulaştırabiliriz. Dünyada saygın daha üst seviyelerde dağcılık yapılan ülke haline getirebiliriz. Hedefimiz ülkemizde dağcılığı en üst seviyelere getirerek ülkemize katkıda bulunmak.?



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı