ZİYA EREN´DEN DEVRE DEĞERLENDİRMESİ

ZİYA EREN´DEN DEVRE DEĞERLENDİRMESİ

?ŞEHRİN İDARECİLERİ EN AZINDAN MAÇA GELSİN?

Kayseri Erciyesspor´da gözler 2 Ocak tarihinde başlayacak olan devre arası kampa çevrilirken, mavi-siyahlıkların Kulüp Başkanı Ziya Eren, sezonun ilk devresi ve kulüpte yapılan transferlerle Erciyesspor´un yalnız bırakılması konularında açıklamalarda bulundu.

Kayseri Erciyesspor´un sezon başına Kayseri kökenli bir hoca ile başladığını ancak değişikliğe erken gidildiğini anımsatan Başkan Ziya Eren, sezon değerlendirmesinde de bulunarak ?Teknik heyet konusunda yerel basının ve çevrelerin yapmış olduğu Kayseri kökenli hocalar konusundaki ısrarlarını dinledik, ama başarılı olamadık. 3.haftada hoca istifa etmişti ?Takımın başarısı benim için daha önemli´ demişti, ancak biz 7.haftaya kadar idare ettik. 7.haftada hoca değişikliğine gittik. Biz inanıyorduk ki bir sürece ihtiyacımız vardı. Bu Alaattin Hoca´yla da devam ederdi, başka hocayla da devam ederdi. Kadronun yeni olması zaman istiyordu. Bu zaman yeni hoca ile hız kazandı. Beklediğimiz sonuçlar ise son haftalarda geldi. Son 4 hafta da 10 puan topladık ve 18 puan ile ilk yarıyı tamamladık. Gönül isterdi ki daha yukarılarda tamamlayabilmek. 1.Lig´i biz ligden daha iyi biliyoruz. Yönetim olarak biz biliyoruz ki PTT 1.Lig daha zor bir yer. İnşallah Erciyesspor için güzel günler çok daha yakında. Erciyesspor´da bugün sevinilmesi gereken şey bizim alt yapıdan gelen Kayserili çocukların kadroda yer almasıdır. Her yıl yetiştirmek istediğimiz ve bunu da becerdiğimiz bir sürecide bu sezon yaşıyoruz. Erciyesspor´un geleceği de Kayserili çocuklardır. Kayserili çocuklarımızı gelecek yıllarda da kadroda en azından yüzde 50 oranında yer tutturmaktır? dedi.

Kadro konusunda ise uyum ve yabancı oyunculara dikkat çeken Başkan Eren, devre arası transferler için nokta transferler yapacaklarını belirterek ?Son gün transferlerini yapmamış olsaydık, son haftalarda aldığımız puanlar olmazdı, o transferlerin de katkısı oldu. Katkıları yok dersek kendimizle çelişirdik. Egomanya yaptık, gençlerle diğerlerini karışık bir kadro yaptık. Örnek olarak Bilal Kılıç kadroda iyi, ancak deneyim gerekiyor. Bilal Kılıç´ın bir hatası kalede tehlike oluşturur. Kadromuzda 2 yabancı oyuncumuz var. Şuan transfer yapacağız. Samsun maçının ardından hoca ile birlikte konuştuk. 2 Ocak´ta başlayacak olan kampımıza nokta transfer yapacağız. Diğer hocalarımız da diğer maçları takımları izliyorlar. Oradan gelecek genç oyuncularda Erciyesspor için son derece önemli? şeklinde konuştu.

 

 

DEVRE ARASI TRANSFERDE 4 NOKTA TRANSFER

Transfer komitesi ve oyuncular hakkında da açıklamada bulunan Eren, ?Takımı bırakma´ konusunda da değerlendirmelerde bulunarak şöyle devam etti; ?Güvenmediğimiz insanlarla yola çıkamazsınız. Nokta transfer anlamında 4 veya 5 futbolcu transfer konusu. Onlarla birlikte şuan 24 kişilik kadromuz olacak. Geçen seneden bizle kalan ancak sıkıntılı olan oyuncularla yolumuzu ayırdık. 10 senedir iyi kötü ben Erciyesspor´da görev yapan en uzun kişiyim. ?Erciyesspor´u bırakıyorum´ lafı benim ağzımdan çıkmadı. Transfer haberleri benim adıma yazıldı. Erciyesspor´un menfaatlerini gözetirim. Sezonda 100 bin olan futbolcu sezon sonunda farklı rakamlara ulaşıyor. Burası benim babamın malı değil. Benim isteğim burada başarılı olacak biri varsa çıksın gelsin.?

?ŞEHRİN İDARECİLERİ EN AZINDAN MAÇA GELSİN?

Kayserispor ile Kayseri Erciyesspor´un arasında sorun olmadığının altını çizen Başkan Eren, şehrin idarecilerine de destek konusunda çağrıda bulunarak ?Kayserispor yönetimi ile o kadar iyiyiz ki, ama dışarıda bir o kadarda kötü gösteriliyor. Bu şehrin değerli yöneticileri var. Valisi, Belediye Başkanı var. Allah aşkına yeni Büyükşehir Belediye Başkanı´na soralım. Hangi bir gün Erciyesspor´un maçına geldi. Haseki Başkanımıza soralım. Diğer başkanlar geldi ancak birkaç kez gelindi. Bunlar beni üzüyor. Burası benim malım değil. Para istiyoruz zaten alamıyoruz. Bari en azından yanımızda dursunlar. Benim Spor Toto Teşkilatı´ndan geçen seneden 500 Bin lira alacağım var. Ben kimseyi aramıyorum ?Sayın Bakanım, Sayın Milletvekilim param kaldı federasyonda veya ligde alın bunu´ demiyorum? diye konuştu.

?NECATİ VE ÖZDİLEK TRANSFERLERİ HATAYDI?

Geçen sezondan yapılan transferler ve ?keşke dedikleriniz var mı?´ sorusuna samimiyetle cevap veren Başkan Ziya Eren, ?Geçen seneki en büyük hatamız futbolcu olarak Necati Ateş transferi oldu. Hoca olarak da en büyük hatamız Mehmet Özdilek´in takımın başına geçmesi oldu. İkisi de bizi hayal kırıklığına uğrattı. Takımda devam etmesi için Bülent Korkmaz´la çok mücadele ettim. Mehmet Özdilek hataydı. En pahalısını en iyisini getirelim dedik, ancak hata ettik? ifadesini kullandı.

 

 



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti