MUSTAFA GÜRBÜZ


12.ADAMIN DESTEĞİ!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´un bu hafta oynayacağı Beşiktaş maçı öncesinde yaptığı hazırlıklarda sıkı tedbirler alması dikkatlerden kaçmıyor. Özellikle idmanlarda futbolcuların sadece rakibe odaklanmaları konusunda alınan bazı tedbirler içindeki uygulamalar, teknik adamın bu maça verdiği önemi de ortaya koyuyor. Her ne kadar dışarı ortamında oynanacak olan Beşiktaş maçıyla ilgili farklı yorumlar yapılsa da, asıl olanın saha içindeki mücadele olacağına dikkat çeken Teknik Direktör Hikmet Karaman taraftarın da bu maçta takımını yalnız bırakmayacağını her fırsatta dile geriyor.

Beşiktaş´la oynanacak olan maçta alınacak puanların ne denli önemli olduğunu belirten Karaman, rakibin hem ligde hem de Avrupa´da oynadığı karşılaşmaları da yakından takip ederek notları almayı ihmal etmiyor. Cumartesi günü Kadir Has Stadı´nda çok önemli bir karşılaşmaya şahit olacağız. Son haftaların formda takımı Kayserispor ile bu ligde hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Beşiktaş arasındaki maçta yaşanacakları önceden kestirmenin pek kolay olmadığını belirtmek isterim.

Bu maçta her türlü sonuç karşımıza çıkabilir. Ben bu maçta temsilcimizin favori olduğunu belirtmek isterim. Kayserispor son haftalardaki hızını düşürmediği ve futbolcuların da kendilerine olan güvenleri kaybolmadığı takdirde, Beşiktaş karşısında galibiyet alınması zor değildir. Bunun için ben de Teknik adam Hikmet Karaman gibi düşünüyor ve taraftarın 12.adam olarak bu maçta takımını maç sonuna kadar desteklemesi gerektiğini bir kez daha buradan söylemek istiyorum?