MUSTAFA GÜRBÜZ


AGÜ SPOR, AVRUPA MACERASINA DEVAM EDECEK!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kadınlar Basketbol Ligi´nde ilimizi temsil eden ve bu sezon oluşturduğu mütevazı yapısıyla da çok farklı hedefleri önüne koymayan AGÜ Spor, lig maçından sonra şimdi de yeniden Avrupa Kupası arenasındaki maçlara odaklandı. Güç anlamında rakipleri ile arasında fazla bir fark olmamasına karşın, bu gruptan çok rahat bir şekilde çıkacaklarını belirten AGÜ Spor´da teknik heyet, iç sahada oynanacak olan maçlarda alacakları sonuçların kendilerini rahatlatacağını daha önceki söylemlerimizde belirtmişlerdi.

Basketbol severlerin iç sahada oluşturdukları havanın çok önemli olduğunu hemen her fırsatta dile getiren AGÜ´lüler, bu maç için de sporseverlerin desteklerini istediler.

İlk maçta deplasmanda İstanbul Üniversitesi´ne 2 sayı ile yenilen AGÜ´de oyuncuların, bazı dersleri aldıkları ve Avrupa arenasının heyecanın çok farklı olduğunu anladıkları da kulağıma geliyor. Umarım ikinci maçta Polonya ekibine karşı acımasız olurlar. Çünkü iç sahada taraftarın kendilerine desteğinin olacağını bilen oyuncuların, saha içinde de ellerinden geleni göstermeleri gerekiyor.

Bakınız Avrupa arenası dışında, ligde de büyük bir mücadele örneği gösteren AGÜ´nün, en büyük avantajı geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi önlerinde kupa gibi bir hedefin olmamasıdır. Daha önceleri bunun stresini derinden yaşayan oyuncuların, sahada zaman zaman bocalamasına şahit olmuştuk. Ama yeni dönemde hem genç oyuncular, hem de teknik heyet durumun farkındalar. Sakin olunacak ve gidilebildiği yere kadar gidilecek. Tabi burada başarı için de elden gelen tüm çaba gösterilecek.

O zaman haydi, AGÜ´ye desteğe?