MUSTAFA GÜRBÜZ


AGÜ SPOR İÇİN TEHLİKE ÇANLARI!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kadınlar Basketbol Ligi´nde bu dönem iyi bir sezon geçirmeyen ve mali sıkıntılarla mücadele eden AGÜ Spor, ligde bu zamana kadar (Yakındoğu maçı hariç) iyi bir grafik çizerek ilerleyişini sürdürüyordu. Oynadığı karşılaşmalarda aldığı başarılı sonuçlarla lig yarışından kopmak istemeyen AGÜ Spor´da oyuncular, bu hafta rakipleri karşısında havluyu ilk periyotta attılar. 12 sayılık farkla ilk periyodu tamamlayan AGÜ Spor´da oyuncular, maçın sonlarına doğru durumu toparlamaya çalışsalar da, skor yine de hüsranla sonuçlandı.

Takımın en azından iki takviyeye ihtiyacı olduğunu belirten teknik heyet bu konuda özellikle Avrupa Kupası için şartların uygun olmasını istiyor. Teknik heyetin bu isteğine karşın yönetim de mali durumun kötü oluşundan bahsediyor. Yani anlayacağınız hala AGÜ için tehlike geçmiş değil. Mali yönden hiçbir tarafa hareket edemeyen AGÜ için eldeki imkânlar zorlanacak gibi duruyor. Başkan Ömer Yağmur gelecek olan parayla içteki oyuncuların alacaklarını temizleyerek borçlardan bir an öncesinde kurtulmayı hedefliyor.

Başkan borçları dert ederken, teknik heyet de saha içindeki rotasyonda yeterli oyuncusu bulunmadığından sıkıntı yaşadığını söylüyor. O zaman kim ne yapacak? İlimiz yetkilileri de yeni yılla birlikte bu takıma destek verileceğini fısıldasalar da, AGÜ için tehlike çanları yeniden kapıda çalmaya başlıyor...