MUSTAFA GÜRBÜZ


AGÜ SPOR, İŞİ SON MAÇA BIRAKTI!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Basketbolda ilimizi bu sezon sıkıntılı bir süreçte temsil etmeye çalışan ve Avrupa´da işini son maça bırakan temsilcimiz AGÜ Spor, oynadığı grup maçında zor olanı gerçekleştirdi ve mağlubiyet alarak evine döndü. ?Zor olanı gerçekleştirdi´ diyorum çünkü son yapılan takviyeler ve kadroya baktığımızda, AGÜ Spor´un rakibi deplasmanda dahi yenmesi kaçınılmazdı. Oyuncuların lig maçları bir tarafa, bir de Avrupa macerası konusunda pek isteklerinin olmadığını düşünmeye başladım.

Her ne kadar yönetim, iki kulvarda da mücadele edecek bir yapıyla sezonu değerlendirmek istese de, ne yazık ki bu durum kadroda pek hissedilmiyor. Gerçi son yapılan transferlere baktığınızda da takımın idareten bir yapıda, yoluna devam etmesi isteniyor havası oluşturulmuş. Gelen iki yabancı oyuncu ki, (bunlardan bir tanesi ile yılsonuna kadar diğeri ile de sezon sonuna kadar anlaşmalar yapıldı) bu isimlerin geçmişleri çok parlak olsa da, uzun süredir basketboldan uzakta kalmaları beni bazı noktalar konusunda düşündürüyor.

AGÜ Spor çok istediği Avrupa macerasına mutlak devam edecektir. Ama son maçta da herhangi bir kaza kurşununa denk düşmemeli. Bu gruptan çıkacak temsilcimizin yeni yılla birlikte mali yapısının daha da güçleneceğini tahmin ediyorum. Yaşanan bu olumsuzluğu bir kenara bırakarak bir konunun altını çizmekte yarar var. AGÜ Spor bu gücüyle Avrupa Kupası´nda gruptan çıkar. Yalnızca biraz inanmak gerekli?