MUSTAFA GÜRBÜZ


AGÜ SPOR İYİ BAŞLADI!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kadınlar Basketbol Ligi´nde ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil eden AGÜ Spor bu hafta sezonun ilk maçında sahasında Bornova´yı konuk etti. Maç öncesinde büyük sıkıntılar yaşayan, son birkaç gün öncesine kadar da bu sıkıntıları aşmak için bir hayli çaba harcayan yöneticiler, alınan galibiyetle bir nebze olsun rahat nefes aldılar.

AGÜ Spor´un sahada yer alırken gerek yeni gelen yabancı oyuncular, gerekse de alt yapıdakilerin uyumu, ilk hafta olmasına karşın çok net bir şekilde görüldü. Mali problemlerin üstesinden gelen yöneticiler, ilk haftayla birlikte artık ligde hedeflerine emin adımlarla ilerleyeceklerinin de sinyalini vermiş oldular. AGÜ Spor bu sezon oluşturduğu yapısıyla geçtiğimiz yıllara nazaran biraz daha mütevazı davrandı. Sponsor firmanın bu niyetinden vazgeçmesi ve ödenmesi gereken paraların ödenmemesi, AGÜ Spor´u yeni sezon öncesinde bir hayli sıkıntıya sokmuştu.

Bu durumların üstesinden zorda olsa ilimiz yöneticileri sayesinde gelen AGÜ Spor´un, yeni sezonda hedefi ilk 5 takım arasında yer almak. Daha önceleri kupa hedefini ortaya koyan AGÜ Spor´da gerek yönetim, gerekse de teknik heyet ligdeki diğer rakiplerinin bütçeleri oranında hedeflerini küçük tutmak zorunda kaldılar.

Ben inanıyorum ki, AGÜ Spor bu sezon oldukça başarılı bir dönem yaşayacak. Alt yapıdan 3 oyuncuyu A takıma kazandıran yönetimde, ne kadar isabetli bir karar verdiklerini ve bundan sonrasında da her şeyin parayla değil, inanmakla olduğunu görecekler. AGÜ Spor´da yer alan genç arkadaşlara da, şimdiden başarılar dileyerek, takipte olduğumuzu bilmelerini isterim?