MUSTAFA GÜRBÜZ


AGÜ SPOR TAKVİYELERLE DAHA İYİ!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Basketbolda ilimizi bu sezon da başarıyla temsil etmek için kılı kırk yararak takıma iki takviye daha yapan yönetimi, yazımın başında tebrik etmek isterim. Mali konuda bu kadar zor durumda olmalarına rağmen gerek saha içindeki skorlar konusunda, gerekse de Avrupa´da sıkıntı yaşamadan yola devam edilmesi adına önemli iki transfer yapıldı. Teknik heyetin sezon başından bu yana belirttiği uzun ve oyun kurucu oyuncular kadroya dahil oldu.

AGÜ Spor için daha öncesinde bazı yazılar yazmış ve transferin şart olduğunu da belirtmiştim ki, bu yazdıklarımı da Başkan Ömer Yağmur´a bir maç sonrasında aktarmıştım. Kendisi de para nedeniyle bu sezon büyük sıkıntı yaşadıklarını ve içerideki ödemelerden sonra ancak bunları düşüneceklerini söylemişti. Gördüğüm o ki, Avrupa Kupası´nda erkenden havlu atmamak adına, Başkan Ömer Yağmur, yönetim kurulu üyeleri ile oturmuş ve konuşmuş. Sonrasında da takımın mali yönden sıkıntıda olmasına rağmen iki isimle anlaşmış. Şimdi buradan sadece bu takıma destek olunması çağrısında bulunacağım.

Bakınız yönetim ne kadar sıkıntıda olursa olsun bunlara rağmen kulübün maçlarda başarılı sonuçlar alması için yönetim ellerinden geleni yapıyor. İlimizin yöneticileri; Vali Süleyman Kamçı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik başta olmak üzere basketbolda AGÜ´ye de gereken desteği ve hassasiyeti göstereceklerdir.

Salon sporlarında ilimizde lokomotif olan bir kulüpten bahsediyoruz. Umarım bu destek hem maddi, hem de manevi olur. Bu sayede AGÜ Spor yine o eski günlerindeki gibi serzenişsiz bir sezon yaşar. Ne de olsa ilimizin adını bu zamana kadar Avrupa arenasında en iyi şekilde temsil ettiler ve hak ediyorlar...