MUSTAFA GÜRBÜZ


AGÜSPOR İÇİN DESTEK ZAMANI!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kadınlar Basketbol 1.Ligi´nde mücadele eden AGÜ Spor´un sezonun son haftalarına yaklaşıldığı şu günlerde desteğe ihtiyacı var.  Ligde son haftalarda oynadığı maçlarda aldığı mağlubiyetlerle hayal kırıklığı yaşayan takımda genç oyuncuların gösterdiği performans dikkat çekiyor. Mali imkânsızlıklar nedeniyle kısıtlı bir kadro ile zorlu rakipleri karşısında mücadele eden oyuncuların tek destekçisi ise teknik heyet ve yönetim oluyor. Bu konuda taraftarın da destek olması gerekiyor. İlimizin genç oyuncuları artık A Takım kadrosunda yer alıyorlar. Onların acemiliklerini çıkarmaları için zamana ihtiyaç var. Bu zaman zarfında da tribünlerden desteği eksiltmemeliyiz.

Yıllar öncesinde belirttiğim bir konu vardı. Oyuncu seçiminde biraz da alt yapıya eğilelim demiştim. Mali açıdan da kulüplerin elini güçlendirecek olan bu durumu şimdilerde görmek beni fazlasıyla sevindiriyor. Sadece üzüldüğüm tek nokta takımın mali yönden gereken desteği bulamamasıdır.

Bakınız; ?belki de bu mali sıkıntı ortaya çıkmasa alt yapı oyuncuları üst yapıya çıkmayacaktı´ diye düşünebilirisiniz ama işin rengi öyle değil. Çünkü teknik ekip daha önce yaptığı planlama ile oyuncuları teker teker üst yapıya çıkaracaktı ama mali yönden bunu bu sezon gerçekleştirmek zorunda kaldılar. Onların bu kadar sıkıntılı dönemlerinde de bize düşen tribünlerde yerimizi alarak tam destek sunmaktır. O zaman fazla söze gerek yok diyerek en acilinden bugün oynanacak olan maçta AGÜ´ye destek olalım?