MUSTAFA GÜRBÜZ


AGÜSPOR İÇİN TOP KAYSERİSPOR YÖNETİMİNDE!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Basketbolda ilimizi en iyi şekilde temsil eden fakat geçen sezon yaşadığı mali kriz yüzünden bir türlü toparlanamayan AGÜ Spor´da kulübün ne olacağı ile ilgili bilinmezlik devam ediyor. Kulüp yönetimin her ne kadar AGÜ Spor´un, Kayserispor bünyesine geçeceğinden söz etse de ne yazık ki hala Kayserispor´da Başkan Erol Bedir ve arkadaşları bu konuda ciddi bir adım atmaktan kaçınıyorlar.

Mali problemden bahsedenlerin çoğunlukta olduğu şu günlerde bir konuşma da daha önceki sponsordan geldi. Boydak Holding CEO´su Alpaslan Baki Ertekin´in spora ve kulüplere bakış açısından dolayı gerçekten memnun kaldım. Çünkü Sayın Ertekin hem Kayseri´ye hem de Kayseri´nin değerleri olan spor kulüplerine sahip çıkmayı kafasına koymuş. Gazeteciler Cemiyeti´ne yaptığı ziyarette tam çıkışta ayaküstü kendisine AGÜ ile ilgili bu konuyu yönelttiğimde CEO Ertekin gerçekten dobra dobra gerek Kayserispor cephesiyle gerekse de spor çevreleriyle neler konuştuğunu anlattı. Ayaküstü olsa da ben bu konunun Kayserispor´un Kulübü kabul etmesiyle çözümleneceğine bir kez daha kanaat getirmiş oldum.

Yani kısacası Kayserispor´da yönetim, işi yokuşla sürmeden bir an önce elini taşın altına sokmalı ve AGÜ Spor´u bünyesine almalıdır. Bakınız AGÜ Spor´un eski sponsoru, Kayserispor´un mevcuttaki sponsoru olan Boydak CEO´su ?Ben elimden geleni yaparım´ diyerek yönetime de mali anlamda açık kapı bırakmış oluyor. En azından bu teklif bile bence basketbol severlerin yüzünü güldürecektir. Boydak CEO´sunun bu desteğine takviye olarak bence tüm iş adamları tarafından da spora ve kulüplerimize sponsorluklar artarak devam etmelidir?